Cine este Brigitta Gheorghe de la Chefi la Cuțite. A cântat la nunta Elenei Băsescu și a apărut în videoclipul lui Snoop Dogg

.

Cine este Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite. Brigitta Gheorghe participă la Chefi la cuțite, sezonul 10. Mulți telespectatori s-au bucurat să o revadă, pentru că tânăra nu e străină de lumina reflectoarelor. Concurenta din cadrul show-ului de la Antena 1 s-a făcut cunoscută ca artistă, însă, ulterior, s-a îndreptat către gastronomie. Iată tot ce nu știai despre ea! A cântat la nunta Elenei Băsescu și a apărut în videoclipul lui Snoop Dogg!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cine este Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite. Brigitta Gheorghe s-a născut pe data de 18 aprilie 1989, în Oradea. Tânăra în vârstă de 33 de ani a devenit cunoscută în toată țara odată cu debutul ei în muzică, sub numele de scenă „Brighi’. Concurenta de la Chefi la cuțite a visat de când era mică să devină cântăreață, însă dezamăgirile suferite au făcut-o să se îndreptre către un alt domeniu: gastronomia.

Cine este Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite. Brigitta Gheorghe a început să cânte de la vârsta de 9 ani. Ba chiar a absolvit cursurile unei școli de canto, dorindu-și să-și realizeze o carieră muzicală. De-a lungul timpului, ea a participat la mai multe concursuri de talente, atât în țară, cât și în Ungaria. În trecut, aceasta a participat și la Vocea României de la Pro TV.


Citește și: Cum arată Al Bano și Romina Power acum.Cei doi artiști cântă împreună de 47 de ani și au fost căsătoriți 29 de ani

Citește și: De ce va fi audiată soția lui Nosfe.Poliția a deschis dosar penal după moartea artistului

Citește și: Ce pensie alimentară va plăti Alex Zănoagă pentru fiul lui, după divorțul de Simina Loica:„Este foarte mică. Ce să faci cu…’

Citește și: Dima Trofim și fiica lui de 1 an, la un pas să fie călcați cu mașina, intenționat, pe trotuar:„A încercat să dea peste mine, voi depune o plângere’


Cine este Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite

Cine este Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite. De dragul carierei muzicale, Brigitta Gheorghe s-a mutat la București. Concurenta de la Chefi la cuțite a cântat cu Sistem timp de un an. Potrivit kfetele.ro, în timpul colaborării cu cei de la Hahaha Production, aceasta a cântat la diferite evenimente, chiar și la nunta Elenei Băsescu. De asemenea, ea a avut un duet cu Snoop Dogg și a apărut în videoclip-ul său, pentru piesa „Play Me Like A Violin’.


Cu timpul, însă, Brigitta Gheorghe, alias Brighi, s-a îndreptat către gastronomie, după ce așteptărille ei de la cariera muzicală i-au fost dezamăgite. La 24 de ani, concurenta de la Chefi la cuțite a urmat o școală de bucătari și a lucrat în mai multe restaurante din Capitală.

„Am zis că trebuie să îmi refac puțin planul în viață și mi-am dat seama că pe minie mă face foarte fericită să gătesc. Soțul meu nu înțelea ce se întâmplă cu mine, să mă duc de pe scenă la școala de bucătari’, a declarat Brigitta Gheorghe, scrie oradeaindirect.ro.


Ce sacrificii a făcut Brigitta Gheorghe pentru muzică

Cine este Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite. Acum ceva timp, Brigitta Gheorghe dezvăluia ce sacrificii a făcut pentru muzică și la ce concluzie a ajuns.

„M-am mutat la București pentru că am încercat să am o carieră muzicală. Am participat la foarte multe concursuri, am luat și foarte multe premii. După 4 ani m-am înscris la un concurs de talente, unde am ajuns în semifinală. Pentru mine a fost o perioadă destul de grea, mi-aș fi dorit să aibă o finalitate mult mai frumoasă decât a avut, așa că mi-am dorit să trag concluzia că nu se mai poate nimic’, mai spunea ea.


Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite e căsătorită și are doi copii

Cine este Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite. În prezent, Brigitta Gheorghe este managerul unui fast food, la o fermă de animale. Gătitul, cea de-a doua ei pasiune, a ajutat-o să treacă peste decepția suferită în muzică. Tânăra nu stă mai rău nici pe plan sentimental, căci e căsătorită și are doi copii. Între timp, ea a reușit să stabilească un echilibru și între muzică și gastronomie.

„Am zis că trebuie să îmi refac puțin planul în viață și mi-am dat seama că pe mine mă face foarte fericită să gătesc’, a mărturisit concurenta de la Chefi la cuțite.


Premieră la Chefi la cuțite, sezonul 10

Acum, Brigitta Gheorghe participă la Chefi la cuțite, sezonul 10. Aceasta face parte din echipa aurie, cea a lui Cătălin Scărlătescu. Primul concurent eliminat din acest sezon a fost Robert Mihăilescu, din echipa lui Florin Dumitrescu.


Noul sezon Chefi la Cuțite are parte de o formulă unică. Pentru prima dată în istoria show-ului culinar, acesta are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Sursă foto: Instagram