Cine este Brie Larson, câştigătoarea Premiului Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol principal

 Florentina Liutic
.

Dacă Leonardo Di Caprio nu mai are nevoie de nicio prezentare, nu acelaşi lucru se poate spune despre Brie Larson, tanăra actriţa de 26 de ani, câştigătoare anul acesta a Premiului Oscar la categoria Cea mia buna actriţa în rol principal pentru prestaţia din „Room'.

 

Brie s-a impus anul acesta, reuşind să triumfe în fată unor actriţe mult mai titrate, precum Cate Blanchett, Jennifer Lawrence sau Charlotte Rampling.

 

Născută în Sacramento (California), Brie Larson a ştiut de mică că vrea să devina actriţa, iar la varsta de 7 ani era admisă la American Conservatory Theater, fiind una dintre cele mai tinere cursante.

 

Actriţa care are şi o înclinaţie spre muzică, ea înregistrand chiar şi un album, a obţinut mici roluri în serialele de televiziune, cel mai notabil fiind cel din „United States of Tara'. Cariera sa a continuat cu apariţii în filme independente pentru a reuşi să se impună o dată cu filmul „States of Grace' apărut în 2013.

 

Brie Larson şi-a dovedit masura talentului său în „Room', o dramă emoţionantă în care joacă rolul unei mame sechestrate alături de fiul ei interpretat de Jacob Tremblay.

 

Actriţa va putea fi văzută în curnd în alte doua filme, „Basmati Blues' şi „Kong: Skull Island', unde joacă împreună cu Samuel L. Jackson.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton