Bogdan Ioan de la Vocea României - arhitectul îndrăgostit de Michael Jackson

 Alina Dan
.

În spatele fiecărui concurent de la Vocea României este o poveste emoționantă. Și în această ediție, unul dintre cei care au urcat pe scenă a emoționat atât juriul, cât și publicul. Povestea lui Bogdan Ioan de la Vocea României este pe măsura vocii lui extraordinare. 

Bogdan are 28 de ani, este din Constanța, însă a studiat Ahitectura la Iași. Până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanță și chiar a fost printre cei mai buni din țară. A renunțat, însă, pentru a merge mai departe cu arhitectura. Tatăl lui lucrează în domeniul construcțiilor, ca inginer, și l-a sfătuit să facă arhitectură, iar el i-a urmat sfatul.

Bogdan Ioan

Dar Bogdan Ioan de la Vocea României este și un fan înfocat al lui Michael Jackson. În urmă cu mulți ani a început să copieze mișcările megastrului, apoi a avut ambiția de a cânta ca Michael. Așa că, în fiecare zi, repetă de la 7 seară până  pe la 2-3 noaptea.  Încet, încet a început să sune bine și, impulsionat de către prieteni, s-a apucat să ia și câteva ore de canto.

În noaptea în care Michael Jackson a murit, Bogdan a fost devastat. A plâns toată noaptea, cu toate că ziua următoare  trebuia să dea bacul la română.L a Iași a fost descoperit de către băieții de la Opis Band care i-au propus să între la ei în trupa.  Membrii trupei l-au învățat să cânte corect. Împreună cu aceștia a făcut un spectacol tribut Michael Jackson. L-au organizat de două ori întrucât a avut succes mare în Iași.A fost foarte ușor pentru el deoarece știa pe de rost toate piesele plus coregrafiile.

Acum, Bogdan Ioan a venit la Vocea României pentru a-și urma visul și este unul dintre favoriți.

Săptămâna trecută, publicul și juriul au fost cuceriți de un tânăr în scaun cu rotile

Seară magnifică la PRO TV, vinerea trecută. Cele mai bune voci s-au duelat din nou pe nevăzute, iar antrenorii s-au bătut ca leii pentru ele. Una dintre ele a fost susținută cu frenezie de cei din sală, iar Smiley și Andra n-au putut rezista tentației de a afla cine este omul din spatele ei. Amândoi s-au întors pentru Mihnea Vîlceanu, un tânăr de 21 de ani din Târgu Jiu care studiază Informatica la Timișoara. În decembrie 2013 a suferit un accident urât la schi și a ajuns în scaun cu rotile. Și-a fracturat coloana vertebrală și nu-și simte deloc picioarele, însă are o voce care i-a pus pe jar pe cei doi antrenori. I-a impresionat pe Andra și Smiley, fiindcă în ultimii patru ani și-a găsit alinarea în muzică, pe care a studiat-o pe cont propriu. Înainte de a descoperi muzica, Mihnea trăia un coșmar și nu voia să conceapă că nu va mai putea merge vreodată. Părinții i-au și ascuns acest lucru o perioadă, pentru a nu-l demoraliza și mai tare.

Însă, a găsit puterea de a merge mai departe și să vină la Vocea României, pentru a demonstra că adevărata forță vine din interior. Bătălia s-a dat între Andra și Smiley, acesta din urmă fiind, de daata aceasta câștigător.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton