Cine este Bianca Bonef de la Burlacul. Este dominatoare profesionistă

.

Continuă lupta la Burlacul de la Antena 1 pentru inima lui Andi Constantin. În prima ediție a emisiunii, 25 de tinere au încercat să facă o primă impresie cât mai bună. Dintre acestea doar 15 norocoase au primit trandafirul roșu și au trecut în etapa următoare. Cine este Bianca Bonef de la Burlacul?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu i-a fost deloc ușor să le aleagă pe cele 15 norocoase care să meargă mai departe. Penultima alegere a lui Andi Constantin a fost Bianca Bonef. Cine este Bianca Bonef de la Burlacul? Frumoasa brunetă l-a cucerit suficient în prima emisiune Burlacul încât să își dorească să o cunoască mai bine de atât.


Cele 15 femei care i-au atras atenția Burlacului de la Antena 1 au meserii diferite, dar cea care a ieșit cu adevărat în evidență este Bianca. Concurenta are o profesie care îi sperie pe mulți bărbați, dar cu care ea se mândrește. Mai mult decât atât, consideră că oricine poate orice își dorește în viață.


Cine este Bianca Bonef de la Burlacul

Bianca Bonef are 20 de ani și este din Galați. Bruneta este professional dominator și crede că oamenii o judecă greșit din această cauză. Tocmai din acest motiv, concurenta de la Burlacul ezită să le spună celor pe care nu îi cunoaște cu ce se ocupă, de fapt.

‘Numele meu este Bianca, am 20 de ani și sunt din Galați. Nu sunt genul care respectă regulile, de asta sunt uneori și judecată pentru job-ul meu. Sunt dominatoare. Nu am niciun fel de contact fizic cu vreunul dintre clienții mei. Am mulți clienți care vor să arate ca mine, dar unii vor să fie jigniți', a povestit Bianca Bonef.


Citește și: Cine este Rodica Budurcă de la Burlacul. Are propria afacere la 24 de ani

Citește și: Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui Andi

Citește și: Cine este Larisa Munteanu de la Burlacul. Are iubit, dar a încercat să-l sărute pe Andi

„Bărbații care au foarte mult succes în viața reală vor să le spun că sunt ratați și că nu au făcut nimic în viața lor, vor să fie umiliți. La început mă simțeam puțin ciudat, dar până la urmă ei plătesc pentru asta. De obicei, evit să spun cu ce mă ocup.


Imediat ce spun care este job-ul meu se instalează o liniște de capelă. O să îi spun burlacului de job-ul meu într-un moment în care o să ne cunoaștem puțin mai bine, pentru a evita o etichetă pusă prea devreme’, a mai spus Bianca Bonef.


Scrisoarea lui Andi Constantin, înainte să le întâlnească pe concurentele de la Burlacul

Cu toate că este obișnuit să apară la TV, de data aceasta miza este una importantă. Acum este în joc chiar sufletul lui. Așa că Andi Constantin a ținut să scrie câteva rânduri emoționante, înainte de prima ediție.

‘Viitoarea mea iubită, prietenă, soție, am vrut să îți scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândești la bărbatul perfect și la atributele lui. Aș vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părți din mine pe care le-aș schimba, părți din mine la care aș renunța, însă ce îți pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simți apreciată și iubită., a scris Andi Constantin.


‘O să te rog să ne dai o șansă să uităm de toate șabloanele și să ne descoperim unul pe celălalt cu bune, cu rele, dar mereu reali. Vreau să ai încredere în tine, să fii tu, pentru că cel mai mult apreciez asta! Asta ne face diferiți, iar diferit înseamnă special!, a mai scris Andi înainte de întâlnirea cu concurentele de la Burlacul.