Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu. Cu ce se ocupă Miss Albania

.

Despre Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, s-a scris în ultima perioadă că ea ar fi omul care a ajutat, fără să vrea, Poliția să-l prindă pe afacerist, după ce a postat poze din Grecia. Nu este chiar așa, scrie presa greacă, iar Angela Martini a fost acuzată pe nedrept că și-ar putea trimite soțul la pușcărie. Iată cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Angela Martini, soșia lui Dragoș Săvulescu, a intrat în vizorul presei, în ultimele zile, din cauza gafei de a-și da soțul pe mâna Poliției, după ce a postat pe Instagram mai multe fotografii din vacanța din Mykonos. Numai că nu este așa, dă asigurări presa greacă, după capturarea lui Dragoș Săvulescu. Omul de afaceri român a fost reținut, din greșeală, în timp ce se afla într-un restaurant de pe insulă.


Angela Martini nu este cea vinovată de reținerea soțului ei de către polițiștii greci, ci a fost o cu totul altă situație. Dragoș Săvulescu se afla la masă, într-un restaurant din Mykonos, împreună cu un bărbat căutat de autorități pentru agresiune sexuală. Poliția a venit la locul respectiv pentru acel individ, însă odată ce l-au legitimat și pe Dragoș Săvulescu, au văzut că și el era căutat de autoritățile române în baza unui mandat european de arestare.


Citește și:Simona Gherghe se gândește și la al treilea copil. Prezentatoarea TV vrea o familie mare

Citește și: De ce s-a rupt relația de prietenie dintre Gabriela Firea și Simona Gherghe: „Am suferit atunci când…

Citește și: Ce se întâmplă în spatele camerelor, la Mireasa. Simona Gherghe: „Zilnic, vin la platou curieri cu…’/ EXCLUSIV

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

Dragoș Săvulescu și Angela Martini s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 6 ani, la o petrecere pe care omul de afaceri a organizat-o la în los Angeles. Frumoasa bruetă i-a căzut cu tronc afaceristului de când a văzut-o, așa că după o relație de un an și jumătate, în 2017, Dragoș Săvulescu își duce iubita în fața altarului, în mare secret, în Las Vegas.


Am rezolvat totul în câteva ore. Verighete, am găsit capela
unde urma ceremonie, pastor… Formularele au durat 15 minute, la un birou
de acolo. Ne-am căsătorit fix la miezul nopţii.

Toată lumea a rămas şocată! De regulă, oamenii se logodesc, se cer în căsătorie… Detalii… Noi le-am făcut în câteva ore! Sunt foarte fericit! Este o femeie pe care nu ai cum să nu o iubeşti! Este frumoasă şi în interior. De când o cunosc, mergem peste tot împreună, suntem nedespărţiţi.


Oricum, urma la un moment dat să ne căsătorim, dar a fost s-o facem, aşa…să trecem peste convenţional. Am zis doar atât, A avut rochie neagră, în loc de albă, ţinută provocatoare, se vede, nu? Neconvenţional, asta am vrut„, a declarat Dragoș Săvulescu, în 2017, imediat după nuntă, pentru cancan.ro.

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini (35 ani) s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City.


După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.

Mai mult, Angela Martini este life-coach, producător de film, dar și autor de succes.

În 2019, Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, a lansat o carte intitulată „Dragoste. Speranță. Lumină’, care descrie povestea vieții ei. A avut un succes extraordinar și a devenit bestseller în Albania, țara ei de origine, după numai o săptămână.


Cea mai mare dorinţă a mea este ca mesajele pe care vreau să le trimit în lume prin intermediul scrierilor mele să atingă cât mai multe suflete. Dacă se va întâmpla asta, chiar şi în cazul unei singure persoane, ştiu că va putea provoca un efect de domino', a declarat Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, potrivit Antena Stars.

În acest an, Angela ar fi câștigat peste 1 milion de dolari, potritiv celebsagewiki.com.


Ce avere are Dragoș Săvulescu

Averea lui Dragoș Săvulescu este estimată la 10 milioane de euro.
Fostul acționar al lui Dinamo are mari probleme cu legea după ce a fost
judecat în același dosar cu Cristi Borcea.

Săvulescu fusese acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi a
făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat
statul român cu 114 milioane de euro, într-un dosar referitor la
retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia.