Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite. Este consultant în turism

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite. Andrei Mihalcea este unul dintre concurenții de la Chefi la cuțite. Tânărul în vârstă de 32 de ani participă în sezonul 10 în echipa lui Sorin Bontea, reprezentată de aurul alb sau de culoarea argintie. Deși nu este de profesie bucătar, ci activează în turism, pasiunea pentru gastronomie l-a făcut să se înscrie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite. Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii Chefi la cuțite. Cei trei jurați, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, și-au ales echipele pentru sezonul 10. Andrei Mihalcea participă în cooking show-ul de la Antena 1 în echipa lui Sorin Bontea, deși în audiții spunea că i-ar plăcea să fie ucenicul lui Cătălin Scărlătescu.

andrei-mihalcea-1andrei-mihalcea-1

Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite. Andrei Mihalcea are 32 de ani și este din Brașov. Concurentul de la Chefi la cuțite e de meserie consultant în turism. Pasiunea pentru bucătărie l-a făcut să se înscrie în show-ul de la Antena 1, însă nu doar pentru că-i place să gătească, ci și pentru că e interesat de cultura mâncării. Acesta a mărturisit că adoră să documenteze și că-i place să vadă bucătaii care vin cu inovații interesante.

Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite

Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite. În audițiile de la Chefi la cuțite, Andrei Mihalcea i-a adus un omagiu celebrului bucătar francez Alain Passard. Tânărul a gătit astfel o rețetă de ouă l`arpege cu cioburi de miere, însă și-a pus și el amprenta printr-un touch personal.

„Eu sunt Andrei Mihalcea, vin din Brașov și astăzi o să-i aduc un omagiu lui Alain Passard cu ouăle l`arpege. Alain Passard este probabil unui dintre cei mai faimoși bucătari de trei stele din lumea Michelin. Este probabil unul dintre cei mai importanți bucătari în viață', a spus Andrei Mihalcea la Chefi la cuțite.

Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite, despre pasiunea lui pentru gătit

Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite. Andrei Mihalcea a dorit, așadar, să-i impresioneze pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite prin preparatul lui Alain Passard. Concurentul consideră că această rețetă de ouă e cea mai faimoasă din bucătărie.

„Pentru mine, pasiunea nu ține numai de a găti, ține de toată cultura mâncării. Îmi place să mă documentez, îmi place să văd care sunt bucătarii care vin cu inovații, care folosesc știința pentru a crea artă, iar această rețetă de ouă este probabil cea mai faimoasă rețetă de ouă în bucătărie', a continuat concurentul de la Chefi la cuțite.

Citește și: Imagine emoționantă cu soția și fiica lui Nosfe, după moartea artistului:”Promitem să îți ducem povestea mai departe”

Citește și: Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite: „Dumitrescu și-a luat o mare țeapă”

Citește și: Nosfe și soția sa, la Chefi la cuțite sezonul 10. Ce au gătit cei doi în show-ul culinar

Citește și: Cine este Lucian Ioan, românul care a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a. Participă la Chefi la Cuțite, sezonul 10

Concurentul nu l-a impresionat pe Florin Dumitrescu

Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite. După ce concurentul a pășit în platou, jurații de la Chefi la cuțite s-au arătat impresionați de preparatul pregătit de Andrei Mihalcea. Mai puțin Florin Dumitrescu, fiind puțin contrariat. Juratul i-a atras atenția asupra faptului că a modificat rețeta originală.

„Ce te face pe tine să crezi că touch-ul tău ar putea îmbunătăți o rețetetă a unui chef cu trei stele Michelin?', l-a întrebat Florin Dumitrescu pe Andrei Mihalcea, la Chefi la cuțite.

Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite este consultant în turism

Cine este Andrei Mihalcea. Andrei Mihalcea și-a explicat apoi alegerea, însă tot nu a reușit să-l convingă pe Florin Dumitrescu. În total, el a obținut doar două cuțite, de la chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

„Logica mea a fost simplă: Am stat și am urmărit toți ceilalți bucătari mari din această categorie care fac rețeta lui, într-un mod sau altul. Și atunci, ce am făcut, este să iau un pic de inspitație de acolo, de acolo', i-a răspuns Andrei Mihalcea juratului.

Sosia lui Gordon Ramsay, apariție spectaculoasă la Chefi la cuțite, sezonul 10

Noul sezon Chefi la Cuțite are parte de o formulă unică. Pentru prima dată în istoria show-ului culinar, acesta are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

De asemenea, noul sezon sărbătorește un deceniu de succes al celor trei jurați: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Astfel, emisiunea va avea parte și de invitați special. Telespectatorii au rămas profund impresionați de vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay.

Sursă foto: Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton