Cine este Andrei Boncea. S-a căsătorit cu Loredana Groza în urmă cu 25 ani și au împreună o fiică

 Dumitrache Laura
.

Cine este Andrei Boncea. Loredana Groza și Andrei Boncea s-au căsătorit în anul 1998 și au împreună o fiică, pe Elena, în vârstă de 25 de ani. Recent, tatăl artistei a dezvăluit că mariajul celor doi a ajuns la final. Iată cine este Andrei Boncea, bărbatul cu care Loredana Groza a fost căsătorită 25 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Boncea. Loredana Groza și Andrei Boncea au fost căsătoriți vreme de 25 de ani. Deși tatăl artistei, Vasile Groza a declarat că mariajul celor doi a ajuns la sfârșit, Loredana Groza și Andrei Boncea nu au făcut nicio declarație.

andrei bonceaandrei boncea

Cine este Andrei Boncea. Andrei Boncea nu este străin de lumina reflectoarelor. Este producător de film și are la activ numeroase producții cinematografice de succes precum „Supravieţuitorul’, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor’ şi „Garcea şi oltenii’.

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează”

Citește și:În ce relații se află acum Loredana Groza și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor: „Este foarte ocupată. Ultima dată am vorbit de Crăciun'

Citește și:Horia Moculescu îi dă replica lui Nicu Covaci, după ce acesta a depus contestație la UCMR: „Uniunea Compozitorilor nu își permite să pedepsească pe cineva. Nici nu are…” / EXCLUSIV

Citește și:Schimbări la Te cunosc de Undeva!, sezonul 19. Telespectatorii acordă Premiul de Popularitate: „Anunțul se va face chiar…”

Cine este Andrei Boncea

Vestea că Loredana Groza și Andrei Boncea s-au despărțit, i-a luat prin surprindere pe mulți. Cei doi au fost căsătoriți 25 de ani și au împreună o fiică, pe Elena. Andrei Boncea s-a căsătorit cu Loredana Groza în anul 1998, iar în același an au devenit părinții unei fetițe. Deși artista este extrem de cunoscută și apreciată, Loredana Groza a fost întotdeauna discretă cu viața sa de familie. Andrei Boncea este producător de film a produs numeroase filme de succes, precum „Supravieţuitorul’, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor’ şi „Garcea şi oltenii’.

De asemenea, fostul partener al artistei a participat, în calitate de producător la multe producții internaționale, realizate în România. Acesta a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să se axeze pe munca din spatele camerelor de filmat.

Ce spunea Loredana Groza despre mariajul cu Andrei Boncea

În urmă cu câțiva ani, Loredana Groza a vorbit despre mariajul cu Andrei Boncea. Vedeta a fost foarte discretă cu viața sa de cuplu, chiar dacă în ultimii ani s-a zvonit că relația celor doi nu ar mai funcționat. Cântăreața dezvăluia secretul unei căsnicii de lungă durată.

'Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă.Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc', ne-a declara Loredana Groza.

Tatăl Loredanei Groza a confirmat despărțirea artistei de Andrei Boncea

Vasile Groza, tatăl Loredanei Groza a declarat recent că fiica ei s-a despărțit de Andrei Boncea, după 25 de căsătorie. Au existat multe zvonuri în legătura cu acest subiect, dar nici Loredana Groza și nici Andrei Boncea nu au comentat acest subiect. Acum, tatăl vedetei a clarificat lucrurile și a mărturist că artista și soțul ei s-au despărțit.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil', a spus acesta pentru Cancan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton