Cine este Ana Ularu. Actrița e căsătorită, are o fiică și a jucat cu actori mari de la Hollywood

.

Cine este Ana Ularu. Ana Ularu se numără printre cele mai apreciate actrițe din România. Cu toate acestea, ea este o prezență destul de discretă în showbiz-ul autohton, din dorința de a nu-și expune prea mult viața personală în fața luminii reflectoarelor. Recent, artista a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că s-a căsătorit și că a născut o fetiță în secret. Iată tot ce nu știai despre Ana Ularu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Cine este Ana Ularu. Ana Ularu s-a născut pe data de 26 iunie 1985, în București. În prezent, îndrăgita artistă are 37 de ani. Este cunoscută drept actriță română de scenă, voce, televiziune și film, cu o carieră vastă în spate. De-a lungul acesteia, Ana Ularu a bifat numeroase reușite, fiind remarcată inclusiv la Hollywood. În plus, ea e pasionată și de muzică.

Cine este Ana Ularu. Ana Ularu a debutat în actorie de la o vârstă fragedă, mai exact de la 9 ani. Prima dată, ea a apărut pe micile ecrane făcând parte din două coproducții româno-franceze: „Meuetres par procuration’ și „Passion mortell’. A făcut senzație în ambele filme, astfel că aprecierile nu au întârziat să apară, atât din partea echipei, cât și din partea publicului.


Citește și: Ana Ularu, despre relația cu Keanu Reeves pe platourile de filmare: „El avea o chestie, să nu intrăm pe…'

Citește și: Ana Ularu, rol principal într-un serial SF pe Netflix. Ce spune despre Tribes of Europa

Citește și: Dan Ursa, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2023: ‘Am supraviețuit. Am fost, sunt și voi rămâne un om simplu’

Citește și: Gabriela Prisacariu și Dani Oțil nu vor respecta nicio tradiție la nunta lor: „Spre dezamăgirea părinților…'


Cine este Ana Ularu

Cine este Ana Ularu. Mai târziu, în adolescență, pe vremea când avea 17 ani, Ana Ularu a interpretat un alt rol de succes, pe cel al Lolitei, în filmul românesc cu același nume. În peliculă, ea a făcut echipă cu celebrul Ștefan Iordache, în regia faimoasei Cătălina Buzoianu.

Ulterior, în 2002, Ana Ularu a avut un rol important și în filmul „Maria’, unde a interpretat-o pe Ioana. Cel mai mult a cunoscut succesul însă după rolul său din pelicula „Italiencele’.


Cine este Ana Ularu. Ana Ularu provine dintr-o familie de artiști. Părinții ei, și Nicolae Ularu, sunt amândoi scenografi. Ei i-au insuflat pasiunea pentru lumea artistică, lucru pentru care le va fi veșnic recunoscătoare.

„Mama e primul și cel mai important critic al meu. E la examene, vede prima filmele. E și cel mai temut critic. Nu am să uit niciodată senzația de a ști că e în sala la premieră de la Lolita. Partea haioasă a venit când la un spectacol cu Hamlet, mama nu a mai putut întră în sala și, atunci, a intrat în spatele scenei, lângă culise și a văzut tot spectacolul de lângă scară de incendiu. Ne-am amuzat, toată distribuția, să o avem partener din umbră, de fapt, din contre jour. E de-ai casei’, spunea Ana Ularu într-un interviu.


Ana Ularu joacă în The Power, cel mai bine cotat serial de pe Amazon Prime

Cine este Ana Ularu. În prezent, Ana Ularu se bucură de un alt mare succes. Actrița joacă în „The Power’, cel mai bine cotat serial de pe Amazon Prime. Serialul cuprinde nouă episoade, iar Ana Ularu joacă alături de Toni Collette (care a jucat în The Sixth Sense, Little Miss Sunshine), John Leguizamo (cunoscut pentru Moulin Rouge, Romeo + Juliet), AuliI Cravalho (care a jucat în Vaiana, Moana/Ralph rupe netu`) și Josh Charles (cunoscut din The Good Wife/Soția perfectă).


În serialul „The Power’, Ana Ularu interpretează personajul Zoiei, ce locuiește în Europa de Est și care a avut parte de un destin supus multor încercări dureroase. Este supusă unor șocuri cumplite, dar demonstrează că are o putere de recuperare fantastică și datorită Puterii și inteligenței sale, reușește să se conducă pe ea și surorile sale către libertate.

„The Power este cu adevărat o serie revoluționară de povești despre curaj, autodescoperire, depășirea limitelor și deturnarea ordinii. Personajul meu e un fel de bombă cu ceas, este reprezentanta unei justiții neiertătoare, este un om care a supraviețuit abuzului și s-a reconstruit spectaculos, spune Ana Ularu despre Zoi, potrivit Click.


Ana Ularu e căsătorită cu Marc Rissman

Cine este Ana Ularu. Iar Ana Ularu o duce la fel de bine și în plan personal. Extrem de discretă, actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un coleg de breaslă, actorul de origine germană Marc Rissmann, și a devenit mamă, notează Click.

Paradoxal, deși soțul ei este tot actor, Ana Ularu nu l-a întâlnit pe platourile de filmare, ci la un muzeu, unde a intrat absolut întâmplător, într-un moment în care starea sa de spirit nu era prea bună.


„Viața mea s-a schimbat din nou, major, pentru că într-o zi am plecat și am intrat într-un muzeu. Am plecat de la o probă și, în loc să mă duc să mănânc, am intrat într-un muzeu. Eram destul de deziluzionată. Dar, absolut pe neașteptate, acolo l-am cunoscut pe soțul meu, pe omul cu care am familia pe care o am azi. A fost una dintre lecțiile alea din categoria ‘plănuiește mai puțin, pentru că lucrurile oricum funcționează sub alți parametri’.

Pentru că soțul meu e tot actor, adesea suntem întrebați „Și pe ce platou de filmare v-ați întâlnit?’ Nu ne-am întâlnit pe niciun platou de filmare, ci într-un muzeu’, ceea ce e foarte frumos, fiindcă eu nu prea cred în romanțele de platou, mi se par așa o trivialitate. Noi am avut șansa să ne cunoaștem într-un mod foarte old fashioned (de modă veche), dincolo de vulnerabilitățile actorului aflat pe un platou de filmare’, a dezvăluit Ana Ularu pentru Formula As.


Ana Ularu a devenit mamă de fetiță, în secret

Cine este Ana Ularu. Totodată, Ana Ularu a dezvăluit și că a devenit mamă și că are o fetiță, astfel că toate zilele libere ale artistei îi sunt dedicate micuței.

„De ceva vreme, toate zilele noastre libere sunt dedicate fetiței și, în general, programul ni-l facem în jurul ei. Timpul nostru, al părinților, e cât doarme ea la prânz și seara, după ce se culcă. Cel puțin în perioada asta, principala noastră ocupație e crescutul copilului. Asta e cel mai important. Așa că și o zi liberă înseamnă tot timp împreună.

Dacă vremea permite, ducem fetița cât mai mult afară din casă: mergem în parcuri, ne jucăm împreună, ne dăm pe tobogane împreună… În ultima vreme, ne-am dat pe tobogan pe săturate – ceea ce îmi doream de mult, doar că acum am o scuză, am pretextul perfect. Mergem prin muzee, descoperim împreună expoziții, cafenele, librării… Mai ales dacă suntem într-un oraș străin, pur și simplu o luăm la pas și explorăm lumea’, a mai povestit Ana Ularu pentru aceeși sursă.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA, Facebook