Cine este Ana Bene de la Burlacul. Lucrează în industria frumuseții

.

Cine este, de fapt, Ana Bene de la Burlacul? Frumoasa concurentă i-a atras atenția lui Andi Constantin încă de la prima lor întâlnire. Au avut nevoie doar de o discuție și scânteia s-a aprins între cei doi. Rămâne de văzut dacă se va trasforma în flacăra iubirii, în emisiunile următoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ana Bene este una dintre finalistele de la Burlacul, alături de Melissa Azak și Simona Bălăceanu.


Andi Constantin are 29 de ani și este originar din Băicoi, Prahova. Este pasionat de sport, fiind multiplu campion la fitness și antreprenor, scrie Libertatea.

A mai făcut karate, kick-boxing și kempo și a jucat fotbal timp de 11 ani. A suferit foarte mult când avea 20 de ani, din cauza unei iubite. Dezamăgirea de atunci i-a influențat drumul în viață.


Cine este Ana Bene de la Burlacul

Ana Bene este de profesie cosmetician și make up artist, dar printre pasiunile ei se numără și sporturile de iarnă. Locuiește în Cluj Napoca și crede că are șanse mari să îl cucerească pe Andi Constantin. Frumoasa concurentă a primit un trandafir roșu din partea Burlacului, numărându-se printre cele 15 tinere care au mers mai departe, în competiție.

„Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învățat să am răbdare, unde am învățat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine.’, a povestit Ana Bene de la Burlacul.


Citește și: Cine este Vanessa Țone de la Burlacul. Gestul ei a înfuriat o concurentă

Citește și: Cine este Malinka Zina de la Burlacul. Se bate pentru Andi cu sora ei

Citește și: Cine este Mădălina Alexe de la Burlacul. L-a cucerit pe Andi din prima!

Ce a anunțat Burlacul, înainte de prima ediție


Are tot ce își dorește în viață, în afară de o iubită. Andi crede că a venit momentul să își găsească jumătatea, la Antena 1.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc.

Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele, spune burlacul, potrivit paginademedia.ro.


‘Viitoarea mea iubită, prietenă, soție, am vrut să îți scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândești la bărbatul perfect și la atributele lui. Aș vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părți din mine pe care le-aș schimba, părți din mine la care aș renunța, însă ce îți pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simți apreciată și iubită., a scris Andi Constantin.


‘O să te rog să ne dai o șansă să uităm de toate șabloanele și să ne descoperim unul pe celălalt cu bune, cu rele, dar mereu reali. Vreau să ai încredere în tine, să fii tu, pentru că cel mai mult apreciez asta! Asta ne face diferiți, iar diferit înseamnă special!, a mai scris Andi înainte de întâlnirea cu concurentele de la Burlacul.

Ana Bene a ajuns în finala Burlacul

Ana Bene este una dintre pretendentele la inima lui Andi Constantin și a ajuns în finala Burlacul.

„Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment’, a spus Andi Constantin care i-a oferit trandafirul de mai multe ori.


Viața tinerei nu a fost roz, ci a avut mult de suferit în viață! Ea a ănvins cancerul și i-a povestit Burlacului prin ce a trecut.

„Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment. A învins boala, în același timp și frica produsă de acea boală. Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac! Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-ți clădești un caracter mai puternic și îți dă o siguranță de sine’, a povestit Andi Constantin.