Cine este Amna de la Survivor. Momentele cumplite prin care a trecut după ce a născut

 Cica Cristina
.

Cine este Amna de la Survivor România 2021? Are 36 de ani și este cântăreață. Iată câteva detalii despre faimoasa care va intra în competiția din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Amna s-a alăturat echipei Faimoșilor în sezonul 2 al competiției Survivor. Show-ul de pe Kanal D va fi difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 22:30 și de vineri până duminică, de la ora 20:00.

Asemenea concurenților din sezonul trecut, și anul acesta participanții vor trebui să facă față unor situații-limită în jungla din Republica Dominicană.

Amna-Survivor-1Amna-Survivor-1

Cine este Amna de la Survivor

Amna, pe numele real, Cristina Andreea Mușat, este o cântăreață de pop/dance. A devenit cunosctută publicului larg după lansarea hitului Tell Me Why', în colaborare cu Tom Boxer.

Amna de la Survivor are 36 de ani, s-a născut în Slatina, însă a crescut în București. A studiat pianul și canto la Liceul George Coșbuc specializare bilingvă. Amna absolvit facultatea de Relații Internaționale.

Citește și: Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor.S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Citește și: Schimbare în echipa Faimoșilor!Elena Marin a înlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:„Niciodată să nu spui niciodată'/ EXCLUSIV

Citește și: Reacția Oanei Roman, după ce s-a aflat că soțul ei ar avea o nouă iubită:„Marius Elisei își mai dorește un copil'

Amna a suferit de depresie post-natală

În luna august a anului 2014, Amna a născut un băiețel. După naștere, vedeta s-a luptat cu depresia, însă a reușit să treacă peste episodul negru din viața ei cu ajutorul apropiaților.

„După naștere, mă uităm în oglindă și izbucneam în plâns. Plângeam în hohote. Nu-mi plăcea ceea ce văd. Eram grasă, îmi venea să-mi smulg părul din cap. M-am apucat să țin dietă, așa că am scăpat de 7 kilograme în primele trei săptămâni. Trebuia să revin pe scenă pentru că aveam concerte programate. Am avut noroc că managerul meu, Laura Gruia, nu mă lasă să „trăiesc” cu depresia.

Mereu când mă apucăm de plâns, mă sună și îmi spunea  că am nu știu ce concert sau că în două ore filmez pentru nu știu ce emisiune. Acum am trecut, sper, peste acea perioada și mă bucur de copilașul meu. Am avut noroc și că soțul meu a fost lângă mine, și că mama mea m-a ajutat foarte mult cu copilul',a povestit Amna la acel moment pentru Wowbiz.ro.

Amna a divorțat după 9 ani de căsnicie

În vara anului 2019, Amna de la Survivor a confirmat despărțirea de soț, după 9 ani de căsnicie. De atunci s-a concentrat pe cariera muzicală și pe creșterea fiului ei, David Cristian.

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, aşa că vă confirm faptul că am divorţat. Ca şi până acum, îmi doresc ca tot ce ţine de viaţa mea personală să rămână aşa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect.

Vă mulţumesc mult pentru înţelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşadar, stay tuned', a transmis vedeta la acel moment.

De ce participă Amna la Survivor

Amna a acceptat provocarea „Survivor” pentru că vrea să-și depășească limitele de orice fel. Artista este este de părere că această experiență o va întări.

Am avut nevoie de o schimbare și am simțit nevoia să îmi curăț sufletul. Nu am mai călătorit de un an și ceva și, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experiență mă va întări și mă va ajută să îmi descopăr limitele. Cu siguranță voi fi o femeie mai puternică. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipa, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă țipă cineva la mine. Voi face față cu greu lipsurilor, dar merg acolo cu dorința de a reuși', a transmis Amna de la Survivor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton