Cine este Alina de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Lucrează ca make-up artist

.

Cine este Alina de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Noul sezon Bravo, ai stil! le-a adus telespectatorilor o mulțime de surprize. S-au făcut schimbări la masa juriului, iar show-ul de fashion e difuzat acum pe un alt post TV: Kanal D2. De asemenea, fanii acestui format au cunoscut și noi concurente, ce speră să câștige marele premiu. Iată tot ce nu știai despre Alina, una dintre participantele emisiunii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cine este Alina de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Bravo, ai stil! se numără printre cele mai îndrăgite emisiuni din România. Show-ul de modă a ajuns la sezonul 8, ce a debutat duminică, 2 aprilie, la Kanal D. Atunci, telespectatorii l-au văzut pentru prima dată pe Alexandru Abagiu în calitate de jurat, luându-i locul lui Tibi Clenci. Tot atunci s-au prezentat și cele 10 concurente.

Cine este Alina de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Una dintre concurentele din acest sezon este Alina, o tânără în vârstă de 29 de ani. Aceasta speră să ajungă la inima publicului, căci are nevoie de voturile celor de acasă la fel ca rivalele ei, și ca în final să câștige. În clipul de prezentare, aceasta a dezvăluit motivul pentru care s-a înscris la Bravo, ai stil!


Citește și: Alexandru Abagiu, despre rolul de jurat de la Bravo, ai stil!: „Pot fi destul de sever și…’

Citește și: Andreea Mantea a ajuns în fața juraților de la Bravo, ai stil! Ce le-a transmis prezentatoarea TV: „Doamne! Mă descurc?’

Citește și: Pepe, după ce Cosmin Seleși i-a spus că nu știe să citească prompterul: „Noi am avut…'

Citește și: Cum comentează Teo Trandafir cazul Anei Morodan: „Este legal să iei substanțe și să urci la volan? Să fim obiectivi…’


Cine este Alina de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Cine este Alina de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Alina, pe numele ei complet Alina Olariu, a trecut de casting-ul de la Bravo, ai stil! și a defilat deja în platou. După prima apariție, mulți au fost curioși să afle cine este, de fapt. Ei bine, aceasta este oroginară din Sibiu și lucrează de cinci ani în industria de beauty, în calitate de make-up artist, meserie de care e îndrăgostită.

În ceea ce privește stilul ei vestimentar, Alina susține că e unul sexy și în același timp casual. Concurenta e bucuroasă că participă anul acesta la Bravo, ai stil!, căci își dorește să descopere și mai multe laturi artistice în cadrul show-ului și să experimenteze. Aceasta se descrie drept o fire ambițioasă și descurcăreață, dar recunoaște că e și impulsivă.


„Îmi place foarte mult ceea ce fac. Dacă până acum am stat în umbră, am decis să ies în față. Îmi plac ținutele simple, casual, dar am și momente când îmi place să fiu și sexy, să scot feminitatea la iveală. Sunt foarte cameleonica, îmi place să experimentez, chiar dacă nu am făcut neapărat lucrul ăsta până acum, dar știu că pot și o să vă arăt și vouă asta.

Am venit la Bravo, ai stil, pentru că îmi doresc tare mult să mă autodepășesc, să dau tot ce am mai mult, să îmi depășesc toate temerile și am câteva’, a declarat Alina de la Bravo, ai stil!, sezonul 8.


Alina de la Bravo, ai stil!: „Când o să simt nevoia să plâng, o să plâng’

Cine este Alina de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Totodată, Alina spune despre ea că va fi foarte transparentă în competiție și că va face exact ceea ce va simți să facă.

„Când o să simt nevoia să plâng, o să plâng, când o să simt nevoia să urlu, o să urlu. Am nevoie de ajutorul vostru, am nevoie să mă descoperiți și să mă redescopăr și eu. Am nevoie de toată susținerea voastră și vă invit să fiți alături de mine în această competiție și după’, a adăugat Alina de la Bravo, ai stil!


Cine sunt concurentele de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Bravo, ai stil!, sezonul 8, a început la Kanal D2 din 2 aprilie. Cele zece concurente de la Bravo, ai stil! pot fi admirate de o întreagă țară și se află sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.


Cele 10 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 8 sunt: Carina, Luiza, Alina, Iris, Milena, Andreea, Beatrice, Jasmine, Constanția și Sorina. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 19:00, pe Kanal D2.

Sursă foto: Instagram, Captură video