Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023. Tatăl ei vitreg este actorul Bebe Cotimanis

 Laciu Andreea
.

Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023. Ada Dumitru face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Are doar 25 de ani, dar este convinsă că se va descurca în jungla din Republica Dominicană și își dorește să facă față cu succes oricărei provocări. Chiar dacă ea nu a apărut des la televizor, cu siguranță o țară întreagă îl știe pe tatăl ei vitreg, actorul Bebe Cotimanis. La rândul ei, și ea este actriță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023. Ada Dumitru este o actriță talentată și provine dintr-o familie cu vechime în acest domeniu. Mama Adei este actrița Iulia Dumitru, iar tatăl ei vitreg este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră: Bebe Cotimanis. Se va afla și de data aceasta în fața camerelor de filmat, dar acum va fi în rolul de concurentă în echipa celor 12 Faimoși de la Survivor România 2023. Va purta banderola roșie și va lupta împreună cu alte vedete, precum Vica Blochina sau Jorge.

cine-este-ada-dumitru-1cine-este-ada-dumitru-1

Ada Dumitru – Viață personală

Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023. Ada Dumitru are 25 de ani și este actriță. Mama ei este actrița Iulia Dumitru, iar tatăl ei vitreg este nimeni altul decât Bebe Cotimanis. Concurenta de la Survivor România 2023 are 60 de kilograme, 1,70 m înălțime, părul șaten și ochii căprui.

Ada Dumitru – Carieră

Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023. Ada Dumitru lucrează la Teatrul Alexandru Davila din Pitești. A fost pregătită de Susan Batson, cea care a fost chiar profesoara de actorie a lui Nicole Kidman. În anul 2017, a terminat studiile la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale', București.

A debutat ca actriță încă de la vârsta de 15 ani. Are o experiență impresionantă și a jucat inclusiv în rolul principal într-un serial polițist, alături de James Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks. Și-a dorit mereu să își perfecționeze tehnica actoricească. Așadar, a făcut o serie de cursuri, inclusiv la Berlin și la New York.

De atunci, drumul ei a fost mereu actoria și s-a dedicat să facă multe cursuri și să-și perfecționeze tehnica actoricească, inclusiv la Berlin sau New York, conform Fanatik. A jucat și în seriale autohtone, precum „Când mama nu-i acasă” și „O grămadă de caramele”.

Citește și: Cum au fost aleși Faimoșii de la „Survivor România' 2023:'Am discutat cu peste 150 de vedete'

Citește și: Messi este miliardar, dar duce o viață de om normal: își duce copiii la școală și face grătare pentru prieteni

Citește și: Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu s-a căsătorit cu iubita lui, Iulia Dumitru: „Nu este ușor de trăit cu mine'

Citește și: Carmen Harra, atac dur la adresa lui Theo Rose: „Îi doresc să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea”

Cum a realizat Ada Dumitru că vrea să devină actriță

Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023. Și-a descoperit pasiunea pentru actorie când avea doar șapte ani, în urma unei întâmplări. A visat că era la mare, apoi au apărut foarte multe meduze care, spune ea, i-au scris un mesaj în apă.

„Se făcea că aveam 7 ani şi eram cu părinţii mei la Costineşti. Îmi plăcea mult să mă dau cu banana pe mare.M-am dat cu banana şi după una din căzături m-am uitat în apă şi am văzut mii de meduze sclipitoare care se aliniaseră scriind Pasiunea ta pentru actorie începe ACUM'. Chiar era scris cu caps lock ACUM'. True story', a povestit actrița pentru Adevărul.

Ada Dumitru a jucat alături de actori celebri

Printre actorii faimoși alături de care a jucat se numără: Louis Mandylor (My Big Fat Greek Weeding), James Marshall (Twin Peaks) și Robert Knepper (Prison Break). A fost nominalizată și la Premiile Uniter, iar spectacolele de teatru în care a jucat au dus-o peste hotare, pe scene din Canada, Franța și alte țări din Europa de Est.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton