Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. A dansat cu Antonia și Ruby

 Dumba Gabriela
.

Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. WRS este reprezentantul României la Eurovision 2022! WRS, pe numele său Andrei Ionuț Ursu, este cel care ne va reprezenta cu piesa „Llamame' în finala internațională Eurovision de la Torino, Italia. WRS s-a făcut remarcat în showbiz ca dansator, iar printre artiștii cărora le-a făcut animație pe scenă se numără Antonia și Ruby.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Înainte de a deveni cântăreț, WRS a fost dansator la 'Românii au talent' și 'Vocea României'. Ulterior, el a făcut parte din trupa de băieți Shots, însă ulterior a decis să fondeze WRS.

7676

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, vine dintr-o familie de artiști. Părinții săi i-au insuflat dragostea pentru dans, iar artiștii cu care a colaborat în timp l-au făcut să iubească scena și i-au deschis ochii spre noi orizonturi.

Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la „Românii au talent” și „Vocea României”, așa mi-am început eu cariera.

Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început. Am dansat cu alți artiști înainte să ajung la PRO TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea Bănică, Ruby. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști', a povestit WRS pentru Click.

Cum a început să cânte WRS, câștigătorul Eurovision România 2022

WRS, câștigătorul Eurovision România 2022, a povestit cum a început să cânte și cine l-a ajutat să-și valorifice vocea.

„Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat. Am învățat foarte multe de la ele. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști la Global Records, pentru că m-am angajat la Global Records acum 7 ani.

Și, am stat acolo, mi-am luat câteva modele cum ar fi Inna, Carlas Dreams, The Motans, care sunt nume imense în lumea muzicală. Și am stat cu aceștia în studio, am văzut cum se scrie muzică. Am avut niște modele în el.

Sunt un tip norocos. Norocul meu a apărut când Alex Cotoi mi-a zis „Băi, tu ai ceva, haide în studio și hai să lucrăm”.

Vorbesc de carieră solo. Trupa Shot a fost pe val când eram la „Vocea României”. M-a văzut Smiley. A fost foarte tare trupa Shot, dar, pentru acel moment din viața mea, a fost fix ce trebuie', a mai povestit WRS.

Citește și: Amintirile lui Jean Paler, la 45 de ani de la cutremurul din 1977:'Totul mirosea a moarte'

Citește și: Augustin Viziru, despre relația cu fratele său, Lucian:'Drumurile noastre s-au separat'

WRS, primele declarații după ce a câștigat Eurovision România 2022

La scurt timp după ce a fost declarat câștigător al finalei Eurovision România 2022, WRS a făcut public un mesaj prin care multumește celor care l-au susținut.

'Mulțumesc pentru că m-ați votat într-un număr atât de mare. Mulțumesc și juriului, se pare că i-am convins cu momentul meu de pe scenă. Ne vedem la Torino, atât pot să zic. O să avem foarte mult de muncă în perioada următoare și promitem să nu vă dezamăgim.', a spus tânărul într-un video postat pe contul oficial de Facebook Eurovision România 2022.

Eurovision 2022 are loc la Torino

Sub sloganul „The sound of beauty', Eurovision Song Contest 2022 va aduce, pe scena din Torino, reprezentanţii celor 41 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Ţărilor de Jos, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina şi Marea Britanie.

Concursul va avea loc la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton