Cine e Răzvan Babană de la Splash! Vedete la apă

.

Răzvan Babană este unul dintre concurenții de la Splash! Vedete la apă din acest sezon! Răzvan Babană a fost și concurent la Chefi la cuțite, iar acum a acceptat provocarea de a sări de la înălțime în piscina de la Splash! Vedete la apă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine e Răzvan Babană de la Splash! Vedete la apă? Răzvan Babană de la Splash! Vedete la apă a devenit cunoscut după participarea sa la emisunea Chefi la cuțite, sezonul 7. Simpaticul concurent a făcut parte din echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea.


Răzvan Babană de la Splash! Vedete la apă a mai pariticipat și la show-ul lui Nea Mărin, iar acum este pregătit să sară de la înălțime în show-ul Splash! Vedete la apă.

Cine e Răzvan Babană de la Splash! Vedete la apă


Concurentul Splash! Vedete la apă, Răzvan Babană, a fost atras de lumina reflectoarelor după participarea la Chefi la cuțite și a decis să rămână în televiziune. Astfel, în urmă cu câteva luni, Babană dezvăluia că este în echipa emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars.

‘Surprize, surprize. Mă bucur, sincer. Este o provocare foarte mare pentru mine. Îmi place foarte mult echipa, îmi sunteți foarte dragi și sunt sigur că vom fi la înălțime de fiecare dată.

M-am gândit să avem o rubrică, o altfel de rubrică, m-am gândit să ‘inspectez’ casele vedetelor într-un stil caracteristic lui Babană. Deci asta este, ‘păzea, că vin’!


Vreau să le arăt oamenilor și fața cealaltă a persoanelor care au ajuns la TV, cum au ajuns, care a fost drumul lor, parcursul pentru a ajune cunoscut’, a declarat atunci Răzvan Babană de la Splash! Vedete la apă.

Citește și: Pepe, declarație surprinzătoare la 6 luni de la despărțirea de Raluca: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez’


Citește și: Cu
ce s-a ocupat Magda Pălimariu înainte de televiziune și de ce a
renunțat la acea meserie.Cum a fost când a intrat prima oară în direct,
la PRO TV

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit doi ani de la nuntă! Ce surprize și-au făcut

Răzvan Babană de la Splash! Vedete la apă, încântat de experiența Chefi la cuțite

Răzvan Babană, în prezent concurent la Splash! Vedete la apă povestea că participarea la show-ul culinar Chefi la cuție i-a adus simpatia și admirația oamenilor.


„Pentru mine experiența Chefi la cuțite a fost una memorabilă, a fost momentul în care am realizat că sunt capabil să îmi depășesc limitele, sunt puternic și am avut curajul să înfrunt bucătari care aveau experință cât vârsta mea!

Am ajuns să am mii de urmăritori pe rețelele sociale, fani, oameni care îmi folosesc replicile și oameni care mă iubesc și își doresc să mă cunoască.

Viața mea a luat o întorsătură frumoasă după acest show, lumea a ales să îl urmărească pe „Babană’ pentru naturalețe, pentru lecțiile de viață și pentru ambiție. Sunt fericit și simt că acesta este începutul și o să mai facem figuri frumoase!', a spus Răzvan Babană pentru Xtra Night Show.


Răzvan Babană de la Splash! Vedete la apă trăiește în lux

Răzvan Babană a participat la emisiunea Chefi la cuțite pentru a-și testa cunoștințele și nicidecum nu s-a gândit la premiu, pentru că banii nu sunt o grijă pentru el.


Trăiește în lux, are propria afacere și toți bani pe care îi câștigă îi investește în el. Nu a vorbit despre sume câștigate, dar a spus că organizează evenimente într-o sală amenajată pe care o deține, potrivit wowbiz.ro.

Cei mai mulți bani Babană îi face din locul în care organizează evenimente exclusiviste. A refuzat să ne dezvălui cât câștigă dar ne-a mărturisit că în cel mai slab weekend al său a câștigat aproximativ 7 mii de lei. Să nu uităm că Babană mai deține și alte afaceri din care îi vin sute de mii de euro.