Cine e Kylian Mbappé Lottin. A marcat trei goluri în finala Campionatului Mondial din Qatar

.

Cine e Kylian Mbappé Lottin. Kylian Mbappé Lottin are doar 23 de ani, promite multe, mai ales după finala Campionatului Mondial din Qatar, unde a reușit să dea trei goluri. Iată, însă, care este povestea de viață a fotbalistului de la echipa Paris Saint-Germain!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cine e Kylian Mbappé Lottin. Argentina s-a impus în fața Franței în finala Campionatului Mondial din Qatar și a cucerit al treilea trofeu suprem din istorie. Toată planeta îl cunoaște și îi știe povestea lui Lionel Messi, însă puțini știu detalii și despre jucătorul de la echipa națională a Franței, Kylian Mbappé. Fotbalistul a înscris trei goluri în finala Campionatului Mondial și a ajuns imediat la inima publicului.

Cine e Kylian Mbappé Lottin. Mbappé s-a născut în Paris și a crescut în Bondy, Seine-Saint-Denis, o comună la 10,9 km de centrul Parisului. Tatăl fotbalistului, Wilfried, este din Camerun și, pe lângă faptul de a fi agentul lui Mbappé, este antrenor de fotbal în timp ce mama sa, Fayza Lamari, este de origine algeriană și este o fostă handbalistă. În copilărie, a mers la o școală catolică privată din Bondy.


Citește și: Leo Messi s-a căsătorit în Argentina cu Antonella Roccuzzo.Imagini de la ceremonia fastuoasă

Citește și: Leo Messi, Luis Suarez și Cesc Fabregas, vacanță de neuitat în Ibiza alături de copii și iubite.Așa arată partenerele lor în costum de baie!

Citește și: Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley, acum 7 ani. Ce au făcut la prima lor întâlnire: „A venit la mine și…

Citește și: „Nu stă în România, copiii mei îl adoră’. Anamaria Prodan are un nou iubit, după divorțul de Laurențiu Reghecampf


Cine e Kylian Mbappé Lottin

Cine e Kylian Mbappé Lottin. Kylian Mbappé, fotbalistul care a înscris trei goluri în finala Campionatului Mondial din Qatar, joacă pe post de atacant la PSG în Ligue 1. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru Franța.

Cine e Kylian Mbappé Lottin. Kylian, în vârstă de 23 de ani, a fost remarcat în perioada în care juca pentru echipa Monaco, dar și la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, atunci când a fost numit „cel mai bun tânăr jucător al competiției’.


Cine e Kylian Mbappé Lottin. Ajuns la vârsta de 23 de ani, Mbappé este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din întreagă lume, fiind renumit pentru abilitățile sale formidabile în dribling, viteză și la finalizare.


Cu echipa de seniori, la doar 19 ani, a fost proclamat campion mondial la Campionatul Mondial din Rusia 2018, marcând patru goluri și fiind distins cu premiul pentru ‘cel mai bun jucător tânăr al competiției’. În plus, a devenit cel mai tânăr fotbalist care a marcat într-o finală a Cupei Mondiale de la Pelé, în 1958.

Are contrat cu PSG până în 2025

Cine e Kylian Mbappé Lottin. Fiind un mare fan al lui Cristiano Ronaldo, acesta și-a dorit încă din copilărie să ajungă la echipa Real Madrid. Însă, spre surprinderea tuturor, în mai 2022, fotbalistul și-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain până în 2025.


Totodată, potrivit Sky Sports, detaliile financiare ale contractului lui Mbappé includ un salariu lunar de 4 milioane de lire sterline, ceea ce îl face cel mai bine plătit jucător din lume, scrie g4media.

Ar avea o relație cu Ines Rau, un model transgender

Cine e Kylian Mbappé Lottin. Viața lui profesională este de departe una plină de reușite, ținând cont de vârsta pe care o are. Însă, în ultima perioadă, Mbappé a stârnit multe controverse, după ce ar fi fost văzut alături de Ines Rau, un model transgender. Cei doi au fost văzuți pentru prima oară la Festivalul de Film de la Cannes, dar și de paparazzi la bordul unui yaht! 


Cine e Kylian Mbappé Lottin. Ines Rau a făcut tranziția la vârsta de 16 ani, dar a ținut totul ascuns până la vârsta de 24 de ani, atunci când a povestit totul public într-o carte autobiografică, intitulată ‘Woman’, în 2018.

‘Simt că sufletul meu este în sfârșit liber, de parcă s-ar fi deschis încuietoarea care m-a ținut atât de mult timp închisă. De data aceasta sunt total femeie’, a declara, la vremea respectivă, Ines Rau.

sursă foto- PRofimedia