Cine e Ema Stoian, fetiţa care a primit Golden Buzz de la Andra, la “Românii au talent”

 Dumba Gabriela
.

Ema Stoian, fetița de 10 ani care a primit Golden Buzz de la Andra, la Românii au talent', a impresionat juriul printr-un număr de acrodance, gimnastică ritmică și dans contemporan. Andra a apăsat al doilea Golden Buzz din sezonul 9 şi a trimis-o pe Ema direct în semifinalele show-ului, fară să mai fie necesar să treacă de etapa de post preselecții.

AndraAndra

Ema Stoian merge de la vârsta de trei ani și jumătate la un club de dans şi, spre bucuria părinţilor, i-a plăcut mult, iar în timp a luat lecții de dans, balet, gimnastică pentru copii.

La 6 ani, profesoara de la clubul unde era înscrisă i-a recomandat să meargă să facă performanță la gimnastică ritmică. La 7 ani, Ema a luat medalia de aur la Cupa României la gimnastică ritmică, iar anul acesta a fost la Dance World Cup, în Barcelona, unde a luat locul I pentru categoria ei de vârstă la acro-dance. Acum, Ema este la școala de dans a Oanei Ioniță.

Talentul său unic l-a lăsat fără cuvinte pe Andi Moisescu. „Nu știam ce cuvinte să aleg și atunci m-am gâdit să apăs butonul auriu', a spus Andi Moisescu după numărul concurentei.

După Golden Buzz, Florentina Stoian, mama Emei, a declarat pentru protv.ro ce a înseamnat pentru fetița de 10 ani acest moment.

„Ema e o fetiță isteață și modestă și așteaptă să se întâmple lucrurile. Nu știu dacă se aștepta să primească Golden Buzz-ul. Cred că mai degrabă spera. Am fost cu toții foarte bucuroși și ușor copleșiți. A fost un moment frumos, chiar magic, într-un fel. Au început și confetti, a fost frumos.”

Părinţii Emei nu sunt dansatori

Se spune că aşchia nu sare departe de trunchi', însă nu este şi cazul Emei Stoian. Părinții și bunicii Emei au iubit dansul, dar nu au făcut performanță. Tatăl este inginer, iar mama este economist.

Ema e pasionată de muzică, de pictură și design vestimentar şi își pune singură pietricele pe rochiile pentru concursuri.

Mihai Petre a dat Golden Buzz încă de la prima ediție

Anamaria Pantaze, botezată Croitoreasa de la „Românii au talent', a cucerit juriul și publicul din prima clipă și are mari șanse să câștige marele premiu, după ce Mihai Petre i-a dat Golden Buzz încă de la prima ediţie.

„Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba’, i-a spus Mihai concurentei. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton