Cine va câștiga Survivor, după plecarea lui Culiță Sterp. Verdictul lui Moroșanu

.

Cătălin Moroșanu comentează, din fața televizorului, evoluția Survivor și crede că marele premiu din acest an va fi câștigat de o fată. Luptătorul a vorbit și despre plecarea lui Culiță Sterp din Dominicană, după ce a fost descalificat zilele trecute.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Elena Ionescu a fost aleasă câștigătoarea Survivor, iar acum tot o fată va demonstra că este cel mai puternic concurent, crede Moroșanu. ‘Ele rămân eroinele show-ului’, a spus Cătălin Moroșanu, care a comentat și descalificarea lui Culiță Sterp, după ce a refuzat să mai participe la probe pentru că își dorea să fie acasă când naște iubita lui.


Ieşirea lui Culiţă Sterp din competiția Survivor România 2021 este egală, după părerea multora, cu plecarea ultimului macho’ dintre cei aliniaţi iniţial la startul competiţiei, în urmă cu aproape 6 luni. Rând pe rând, pe parcursul primăverii, Cătălin Moroşanu, Jador şi Culiţă Sterp au părăsit competiţia din Republica Dominicană.


Publicul celor de la Survivor România 2021 este deja stabilizat. Au trecut multe luni peste concurs şi lumea ştie deja ce vrea. A fost o perioadă în care au existat şi ceea ce se poate numi vedete, iar unele dintre ele au plecat acasă. Însă publicul, nu. E acolo, prezent la întâlnirea cu eroii săi, orice nume ar purta aceştia’, a mărturisit Cătălin Moroșanu pentru Impact.ro.

Cătălin spune că urmărește Survivor și este foarte curios să afle la cine merge marele premiu din 2021.


Sunt la curent cu mişcările de ultimă oră de la Survivor. Personal, nu m-a surprins plecarea lui Culiţă. El vorbea încă de acum vreo 2 luni despre intenţia de a fi acasă, lângă soţie, în momentul în care ştia că trebuie să-i vină pruncul pe lume.

Citește și: Când trebuie să nască Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor.„După cum decurge sarcina…

Citește și: Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține:„Am niște reguli de la care nu mă abat / EXCLUSIV


Citește și: Mama Geta, reacție neașteptată după revenirea lui Culiță Sterp de la Survivor:„Nu îl mai recunosc

Sigur, dorinţa asta a fost mai puternică decât competiţia. Şi îl înţeleg pe deplin, fiindcă familia e totuşi ceva mai puternic decât dorinţa de aventură, de necunoscut, de câştig, de faimă sau financiar. Mai mult, familia este chiar şi peste valoarea unui contract, în unele cazuri.

După cum, mai cred şi că ştirea conform căreia durata emisiunii urma să se prelungească şi pe parcursul lunii iunie, a fost, mai mult ca sigur, picătura care l-a ajutat să încline balanţa’, a mai spus Cătălin Moroşanu.


Moroșanu: ‘Fetele sunt eroii acestui gen de emisiune’

Moroşanu nu se arată deloc deranjat ca, şi la finele celui de-al doilea sezon al emisiunii, tot o fată să câștige Survivor, ca și anul trecut.


În fapt, dacă stăm şi ne gândim cu atenţie, fetele sunt eroii acestui gen de emisiune. A trăi acolo, în condiţii deseori la limită de igienă, în care te confrunţi cu diverse provocări, inclusiv cu acea perioadă din lună când trebuie să treci prin efectele menstruaţiei, nu e deloc simplu. Iar probele fizice sunt o provocare suplimentară pentru fete. Aşa că, dacă va câştiga tot o fată, jos pălăria, în faţa ei! Nu văd niciun motiv de supărare!’, mai spune Moroșanu.