Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Au divorțat după un an, iar ea s-a recăsătorit

.

Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase? Pe actuala parteneră, Dana Năstase, o știe toată lumea, însă puțini știu detalii despre prima soție a fostului premier. Iată cine este femeia cu care politicianul a fost căsătorit doar un an.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Politicianul este căsătorit cu Dana Năstase de 35 de ani, din 1985. Împreună au doi copii: Mihnea Năstase, în vârstă de 27 de ani și Andrei Năstase, în vârstă de 34 de ani.


Totuși, înainte de Dana, Adrian Năstase a mai fost însurat. Mariajul nu a rezistat: a durat doar un an. Mulți se întreabă, totuși, cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase și ce face astăzi.


Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase

Prima soție a lui Adrian Năstase a fost Ilinca Preoteasa, fiica fostului ministru de Externe al României. Tatăl ei, Grigore Preoteasa, a avut un sfârșit tragic: a murit în accidentul aviatic din toamna anului 1957, la Vnukovo, lângă Moscova.

Adrian Năstase și-a cunoscut prima soție pe băncile facultăţii și amândoi au absolvit cursurile Universităţii Bucureşti.

Ilinca, pe care toţi băieţii o protejau, s-a îndrăgostit de un tânăr frumos, deştept şi cu mare priză la reprezentantele sexului frumos.


Mi-amintesc că, atunci când l-am cunoscut pe Adrian, când Ilinca ni l-a prezentat, toți l-am privit cu o oarecare suspiciune pentru că ne lua fata. Noi trebuia să știm clar că Ilinca noastră era pe mâini bune, că barbatul de care se îndrăgostise o merita. Adrian s-a dovedit, însă un tip de calitate, ei doi căsătorindu-se apoi. Ilinca s-ar fi căsătorit cu el oricum, indiferent de opinia noastră, dar a făcut pasul acesta bucuroasă că și noi, prietenii din gașcă, îl plăceam pe Adrian, care și-a cîștigat astfel încrederea și prietenia noastră, relata Mădălin Voicu pentru Hotnews.


Citește și: Nora lui Adrian Năstase, prima apariție publică după ce a devenit mamă.Incredibil cum arată în rochii mulate la două luni după naștere

Citește și: Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, din nou tată de băiat!Andrei și soția sa, un manechin superb, au ținut nașterea secretă

Citește și: Cine este mama Cristinei Țopescu.Prima soție a lui Cristian Țopescu a plecat din România în timpul regimului comunist

Citește și: O mai ţineţi minte pe prima soție a lui Cătălin Crișan?Cum arată solista Lucia Bubulac acum, la 55 de ani


În ce relații este Adrian Năstase cu prima soție

Relația Ilincăi cu Adrian a fost serioasă, dat fiind că în 1973 au decis să-și unească destinele. Din păcate, căsnicia lor s-a destrămat după numai un an.

Cei doi foști parteneri au rămas în relații forte bine, fiind prieteni.


Prima soție a lui Adrian Năstase s-a mutat în Statele Unite

După despărțire, Ilinca, prima soție a lui Adrian Năstase și-a refăcut viața. S-a recăsătorit cu Bogdan Bartolomeu și împreună au plecat în Statele Unite, în anii 80, potrivit libertatea.ro.

Despre prima soţie a lui Adrian Năstase se știa că s-ar fi stabilit în Washington. Ilinca ar deţine un magazin de mobilă şi un studio de design interior.

Sursa foto: Facebook, Libertatea