Christina Applegate a fost diagnosticata cu cancer - Video

 Revista VIVA
.
Actrita americana Christina Applegate devenita cunoscuta in urma rolului Kelly din „Familia Bundy' a fost diagnosticata cu cancer la san.

Christina ApplegateAnuntul a fost facut de agentul actritei care a declarat: „Cancerul nu este letal. Doctorii i-au recomandat sa ureze un tratament si se va recupera integral.'

Actrita in varsta de 36 de ani este cunoscuta publicului pentru rolul Kelly Bundy din serialul american „Married with Children'/ Familia Bundy.

A fost nominalizata la premiile Emmy luna trecuta pentru rolul din serialul „Samantha Who?', rol pentru care a primit si o nominalizare la Golden Globe.

Luna viitoare, actrita va participa la un teledon pentru strangerea de fonduri destinate luptei impotriva cancerului. La evenimentul transmis in direct de retelele americane CBS, NBC si ABC vor mai participa Jennifer Aniston, Meryl Streep si Charlize Theron.

Foto: www.hepta.ro

Samantha Who?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton