Christina Aguilera este mamă pentru a doua oară

.

Weekend-ul acesta, Christina Aguilera a devenit mamă pentru a doua oară, ea aducând pe lume o fetiţă în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

 


 

Micuţa, pe care a numit-o Summer Rain, este primul copil al cuplului pe care celebra interpretă a hit-ului Genie in a Bottle’ îl formează cu producătorul de film Matt Rutler şi al doilea copil al ei, Christina mai având un băieţel născut în 2008, în timpul căsătoriei cu Jordan Bratman.

 

La începutul acestei luni, Christina a pozat nud pentru fotograful Brian Bowen Smith, fotografiile fiind publicate de revista V Magazine’. A devenit deja o tradiţie ca vedetele însărcinate să realizeze acest tip de fotografii cu puţin timp înainte de a naşte, iar Christina şi-a dorit , de asemenea, să imortalizeze acest moment magic.


 

Christina Aguilera s-a logodit cu Matt Rutler pe 14 februarie, iar o săptămână mai târziu anunţa că este însărcinată.

 

Cântăreaţa a apelat se pare la un nutriţionist pe perioada sarcinei, ea dorindu-şi să revină rapid la forma iniţială, deoarece plănuieşte semnarea unui contract cu revista Playboy.

 

În 2013, ea a uimit pe toată lumea, slăbind spectaculos după ce se îngrăşase enorm după divorţul de Jordan Bratman. Secretul ei: un antrenor personal, o alimentaţie sănătoasă şi excluderea preparatelor fast-food.