Christie Brinkley arată senzațional la 64 de ani... Dar un detaliu îi trădează vârsta

.

Celebrul model Christie Brinkley arată senzațional la 64 de ani, părând că a găsit secretul tinereții. Fiecare apariție a sa este senzațională, însă pentru cei cu spirit de observație nu e greu să descopere detaliul care îi trădează vârsta și pe care nu-l poate ascunde…

Christie Brinkley a pozat, la 63 de ani, alături de fiicele sale Alexa și Sailor, pentru coperta Sports Illustrated.


Perfecțiunea trupului și frumusețea chipului i-au fost aliați în carieră, făcând din Christine unul dintre cele mai apreciate modele pe plan internațional. Cu un an în urmă, Christie Brinkley poza pentru Sports Illustrated, în costum de baie, alături de cele două fiice ale sale, Alexa și Sailor, iar rezultatul a fost wow, modelul arătând mai bine chiar decât cea mai tânără dintre fiicele sale, de care o despart 45 de ani! Chiar dacă a împlinit 64 de ani, Christie continuă să fie o apariție remarcabilă la fiecare eveniment monden la care participă, fostul model neezitând să aleagă culori deschise și ținute care îi dezgolesc umerii. Recent, aceasta a participat la o lansare de revistă, în New York, publicație pe a cărei copertă a apărut fiica ei Alexa.


Alexa Ray Joel și Christie Brinkley

Îmbrăcată complet în alb, pe tocuri, fostul super model Sports Illustrated (a apărut pe coperta faimoasei reviste chiar în trei numere consecutive!) a fost în centrul atenției, cu părul ei lung și blond, cu bucle lejere, și cu machiajul neutru ce-i scotea perfect în evidență superbii ochi albaștri. Incredibil, dar ea și Alexa, alături de care s-a pozat, păreau de aceeași vârstă, nu mamă și fiică.

Christie Brinkley arată de 30 de ani, dar un detaliu îi trădează vârsta… Mâinile!


Deși are o frumusețe aparte, chiar exotică și a arătat fabulos într-o rochie sucrtă cu volane, Alexa (32), fiica lui Christie și a cântărețului Billy Joel, a devenit aproape invizibilă lângă mama ei, chiar dacă ea era invitata de onoare la petrecerea publicației de beauty Bella… E perfect adevărat, Christie Brinkley arată senzațional la 64 de ani, însă, cu siguranță, aici nu e în totalitate meritul moștenirii genetice, e cât se poate de clar că vedeta a apelat la ajutorul chirurgiei estetice. De unde știm? Ei bine, nu trebuie decât să vă coborâți puțin privirea și să-i studiați mâinile – acestea îi arată cu adevărat vârsta. Degetele noduroase, venele ieșite în evidență, bine-cunoscuții pistrui de bătrânețe (cunoscuți și sub denumirea de „fleurs du tombe’) și pielea care și-a pierdut fermitatea ne arată că, de fapt, trecerea timpului nu iartă pe nimeni și că aspectul senzațional al lui Christie se datorează în mare parte chirurgiei estetice. Cu toate astea, trebuie să recunoaștem că modelul nu arată rău deloc.

Foto: Hepta