Christian Sabbagh pleacă în Ucraina, în plin război: "Soția plânge, dar..."

.

Christian Sabbagh a decis să plece în Ucraina, în plin conflict cu Rusia! Deși soția nu este de acord cu decizia sa, Sabbagh pleacă în Ucraina ca și corespondent de război și spune că nu îi este teamă pentru că nu este la prima experiență cu războiul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


În câteva zile, Christian Sabbagh pleacă în Ucraina! Și-a rezolvat toate problemele legate de actele de care are nevoie și este pregătit să transmită din Ucraina, informații de ultimă oră, din războiul cu Rusia.

‘Categoric vreau să merg. Nu mi-e teamă, nu mi-a fost niciodată teamă să merg în teatre de război. Asta mi-e, de fapt, și meseria, eu sunt corespondent de război’, spunea, acum câteva zile, chiar înainte de începerea ostilităților din Ucraina, Christian Sabbagh.


Christian Sabbagh, tot ce speră este ca războiul dintre Ucraina și Rusia să nu se prelungească prea mult, iar părțile implicate să ajungă la un armistițiu.

‘Sper să înțeleagă cu toții că un război face victime, provoacă drame uriașe’, a mai spus Sabbagh.

Citește și: Președintele Volodimir Zelenski a semnat cererea de aderare la UE, chiar în timpul negocierilor ruso-ucrainene

Citește și: De ce s-au prăbușit MIG-ul și elicopterul în Constanța.Explicațiile unui fost pilot pentru tragedia în care au murit 8 români


Citește și: Medicii din Rusia i-au cerut lui Vladimir Putin, printr-o scrisoare, să oprească războiul cu Ucraina:„O mișcare politică inumană

Când pleacă Sabbagh în Ucraina, ca și corespondent de război

Duminică seara, vedeta Kanal D va pleca spre țara vecină pentru a face reportaje cu privire la drama umanitară provocată de război și de bombardamentele Rusiei din Ucraina.

Imediat după ce va termina de prezentat știrile de la Kanal D, duminică seară, Christian Sabbagh va lua avionul până la Suceava, iar de acolo să se îndrepte, cu mașina, spre Ucraina.


Soția lui Sabbagh se opune plecării sale în războiul din Ucraina

Christian Sabbagh a recunoscut că și-a făcut planurile pentru plecarea în Ucraina și că va merge acolo pentru a relata conflictul din țara vecină din perspectivă umanitară.


Plecarea lui Christian Sabbagh vine cu doar o zi înainte de aniversarea de cinci ani a fetiței sale cu Iulia, Jasmine. Lucru care, evident, a supărat-o pe soția lui, mai ales că erau planuri făcute cu privire la petrecerea de ziua de naștere a micuței.

‘Da, voi pleca în Ucraina. Soția plânge, dar mă înțelege, acum. I-am explicat că asta este meseria mea, că sunt corespondent de război, că nu mă simt bine aici, când la doi pași de țara noastră se petrec lucrurile așa cum se petrec. Îmi iau vesta și casca antiglonț și merg să îmi fac meseria’, a spus, pentru FANATIK, Christian Sabbagh.