Christian Sabbagh a transformat casa pentru cei patru copii ai săi: „În living nu mai avem covoare!”

.

Familist convins, tată a patru copii, Christian Sabbagh se implică activ în viața copiilor săi. Chiar dacă nu are foarte mult timp liber, prezentatorul Stirilor Kanal D din weekend are multe deplasări pentru realizarea investigațiilor sale jurnalistice. Christian Sabbagh spune că cel mai bine se relaxează în sânul familiei și că, din când în când, îi place să-și surprindă plăcut soția, gatindu-i Iuliei, ceva delicios.

„Îmi place să fac diverse lucruri în bucătărie. Cel mai des fac sucuri de fructe, împreună cu Anais, care mă asista cu multă seriozitate. Gătesc rar și prepar în special mâncare libaneză. Preferată mea este salată Tabbouleh, pe care o servesc cu un mușchi de vită la grătar. Când gătesc parcă au trecut hunii prin bucătărie. Dar ne împărțim, în general, treburile. Eu mă ocup de câine, fac curat după el, am grijă de curte. Iulia se ocupă de casă. Am împărțit treburile în mod echitabil', povestește Christian Sabbagh.


Dacă Yasmine și Edi, copiii cei mari ai lui Christian Sabbagh sunt la vârstă la care își doresc mai multă independența și își petrec mai mult timp cu prietenii lor, cei mici au nevoie constanța de atenție și, pentru cunoscutul prezentator, este o mare bucurie să petreacă timp cu ei, jucându-se. Mai mult, cunoscutul jurnalist de investigație își dorește să se mute într-o casă mai spațioasă, având în vedere familia numeroasă pe care o are.

„Anais are diverse jocuri de logică, specifice vârstei ei. Îmi place să îi explic cum e cu cifrele, să asamblam lego împreună. Cu juniorul mă joc cu soldateii, cu mășinuțe teleghidate. Le-am cumpărat pentru el, dar mă joc și eu cu ele. În living nu mai avem covoare, l-am transformat în loc de joacă cu tobogan și multe jucării! În curând nu o să mai avem loc în casă. Chiar ne gândim să ne achiziționăm un cămin mai mare, astfel încât copiii să aibă mai multă intimitate și spațiu când vor crește’, spune Christian Sabbagh.


Christian Sabbagh are patru copii: Christian Jr. (1 an), Jasmine Anne Marie Sabbagh (2 ani şi jumătate), Eduard Sabbagh (19 ani) și pe Anais, fetița lui născându-se anul trecut, pe 7 martie.