Christian Sabbagh a făcut nunta și botezul în secret! Primele imagini cu mireasa

 Oana Pantazi
.

Christian Sabbagh a trăit sâmbătă unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale – jurnalistul s-a căsătorit religios cu aleasa inimii sale, Iulia, și și-a botezat și fiul, pe Christian Jr.

Jurnalistul de investigații Christian Sabbagh, pe cât de incisiv și de bătăios atunci când își face meseria, pe atât este de discret în ceea ce privește viața personală. Drept urmare, unul dintre cele mai importante evenimente din viața vedetei Kanal D era să treacă neobservat, deoarece jurnalistul a ales să facă și nunta, și botezul fiului său, Christian Jr., fără mare tam-tam, în cadrul unor ceremonii restrânse.

Cea mai inedită invitație la nuntă și botez

Deși s-a căsătorit cu Iulia în anul 2017, Christian Sabbagh s-a decis abia acum să facă și cununia religioasă, iar asta s-a datorat probabil și faptului că a coincis cu botezul fiului lor, care a primit numele tatălui său. De departe cel mai surprinzător a fost modul în care cei doi au ales să-și anunțe prietenii despre eveniment.

Cu siguranță apropiații cuplului au fost extrem de surprinși când au primit invitația la dublul eveniment, iar asta deoarece Christian Sabbagh le-a dat un termen extrem de scurt… „Trăim în secolul vitezei, ca atare am decis să ne unim destinele în mai puțin de 48 de ore', a scris jurnalistul în invitațiile de nuntă și botez, nelăsându-le prietenilor săi decât puțin timp de gândire.

Și cu siguranță evenimentul a ieșit mai bine decât dacă ar fi fost planificat îndelung, iar Iulia, căreia Christian i-a spus „mireasa vieții mele”, a fost superbă.

Foto: Facebook

Christian Sabbagh și Iulia s-au căsătorit religios pe 7 septembrie.Christian Sabbagh și Iulia s-au căsătorit religios pe 7 septembrie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton