Chrissy Teigen este însărcinată la doi ani de când i-a murit copilul: "Bucuria ne-a umplut din nou casa și inimile"

.

Chrissy Teigen și John Legend așteaptă un copil, la doi ani de când au pierdut unul. Modelul Chrissy Teigen a anunțat că este însărcinată și că bucuria le-a umplut din nou casa și inimile, după ce, în 2020, fiul lor, Jack, s-a stins din viață la 20 de săptămâni de sarcină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Chrissy Teigen este din nou însărcinată și dacă totul va fi bine îl va face tătic pentru a treia oară pe John Legend. Cei doi sunt foarte fericiți și totul este în regulă, deocamdată, modelul mărturisind că trăiește această perioadă cu maximă bucurie, dar și o urmă de spaimă, având în vedere tragedia care s-a întâmplat acum doi ani.

Chrissy Teigen și John Legend așteaptă al treilea copil


Modelul american Chrissy Teigen, în vârstă de 36 de ani, a făcut anunțul în cursul zilei de miercuri, pe Instagram, iar vestea a surprins, mai ales că în urmă cu doi ani și-au pierdut, din păcate, băiețelul, pe nume Jack.

Chrissy Teigen a postat și o serie de imagini cu burtica ei de gravidă, în timp ce povestea „bucuria’ care s-a abătut asupra familiei sale, după ce au avut inimile sfâșiate de decesul micuțului Jack.

„Ultimii câțiva ani au fost un amalgam de emoții, dar bucuria ne-a umplut din nou casa și inimile. Un miliard de injecții mai târziu (făcute în picior în ultima vreme, după cum puteți observa), avem încă un copil pe drum. La fiecare control îmi spuneam că, ok, dacă este sănătos, voi face anunțul.


Apoi răsuflam ușurată după ce auzeam bătăile inimii și decideam că am emoții prea mari, încă nu cred că voi ieși vreodată de la o programare cu mai mult entuziasm decât emoții, dar până acum totul este perfect și mă simt plină de speranță și extraordinar. Ok, a fost foarte greu să țin secretul ascuns atât de mult timp’, a scris Chrissy Teigen, pe rețelele de socializare.


Chrissy Teigen și John Legend au pierdut un copil acum doi ani

Chrissy Teigen și John Legend au anunțat, în anul 2020, că fiul lor, Jack, s-a stins din viață la 20 de săptămâni de sarcină.

Fix înainte să sufere avortul spontan ea a fost internată cu hemoragie, iar medicii au diagnosticat-o cu abrupția parțială placentară.

„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum.

Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient. 


Citește și:Cum a debutat Raluca Bădulescu ca model, acum 15 ani:„Am fost mireasa colecției lui Cătălin Botezatu. Îmi era frică să nu…

Citește și:Ce a făcut Alex Leonte în ziua în care s-a aflat despre despărțirea de Theo Rose.Ipostaza în care a fost surprins în public

Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. 


Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis rugăciunile și energia voastră pozitivă. Simțim iubirea voastră și o apreciem cu adevărat. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem. Pentru minunații noștri copii, Luna și Miles, pentru toate lucrurile pe care le-am putut experimenta până acum. 


Nu este fiecare zi plină de soare. În cele mai întunecate zile, vom fi triști, vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi. Dar ne vom îmbrățișa mai puternic și vom merge mai departe, a transmis Chrissy Teigen pe rețelele de socializare, în dreptul unor fotografii de-a dreptul emoționante.


Modelul în vârstă de 34 de ani atunci s-a confruntat cu probleme serioase în sarcină, având sângerări abundente.

Știți cu toții că în ultimele săptămâni am stat la pat. Este o perioadă în care mă odihnesc foarte mult, doar merg la baie și gata, asta-i tot. Fac baie de două ori pe săptămână, nu duș. Am sângerat. Sunt la jumătatea sarcinii și sângerarea nu se oprește. De fiecare dată când merg la baie văd sânge. La un moment dat nu mă opream din sângerat, a declarat Chrissy Teigen cu o săptămână de moartea fiului lor.


Ea și John Legend au doi copii, o fiică, Luna, și un băiat pe nume Miles.