Chris Pratt se iubește cu fiica unui actor celebru. Cine l-a făcut să treacă peste divorț

.

După divorțul dureros de Anna Faris, starul din Gardienii Galaxiei părea să nu-și mai găsească echillibrul. Iată însă că, un an mai târziu, actorul și-a regăsit zâmbetul. Acum, Chris Pratt se iubește cu fiica unui actor celebru și are din nou planuri de viitor. Iată cine i-a furat inima!

Chris Pratt iubește din nou!


Tuturor ne plac finalurile fericite și iată că a venit și rândul lui Chris Pratt să iubească din nou! După ce Chris (38) și Anna Faris (41) s-au despărțit în luna august 2017, actrița și-a refăcut viața aproape imediat, alături de cineastul Michael Barrett, în timp ce fostul ei soț nu a fost la fel de norocos. Iată însă că ghinionul s-a spart și în cazul lui, iar acum Chris Pratt se iubește cu fiica unui actor celebru și, mai mult, cei doi îndrăgostiți au și planuri de viitor, logodna fiind preconizată spre sfârșitul anului.


Familia Schwarzenegger: Christina, Arnold, Patrick, Maria Shriver și Katherine Schwarzenegger

Noua iubită a actorului se numește Katherine Schwarzenegger (28) și – ați ghicit! – este chiar fiica faimosului Arnold. După câte a declararat o sursă apropiată lui Katherine pentru HollywoodLife.com, Katherine și Chris sunt foarte serioși în privința asta, și-au declarat deja iubirea și vorbesc deja despre viitorul lor comun. Sunt împreună doar de șase luni, dar știu foarte bine ce vor’.


Chris Pratt va fi ginerele lui… Terminator!

Ea deja i-a cunoscut familia și ei o iubesc. Iar Chris petrece, la rândul său, mult timp alături de familia ei, s-a împrietenit mai întâi cu mama ei, așa că acum e în relații bune cu toată lumea. Toată lumea poate vedea că Chriss și Katherine se iubesc nebunește și că se potriversc foarte bine. E doar o chestiune de timp  până se vor logodi. Vine ziua ei în decembrie și va fi o surpriză imensă pentru prietenii ei dacă el o va cereȚ, a mai menționat sursa. Katherine are părinți faimoși și dacă Maria Shriver și Arnold își vor da acordul, asta ar însemna enorm pentru Chris. În plus, Katherine îl iubește enorm și pe fiul în vârstă de 6 ani al lui Chris Pratt, așadar cei doi vor forma încă de la început o familie frumoasă. Nu ne rămâne decât să sperăm că Chris va face față cu bine provocării de a-l avea drept socru pe… Terminator.

Foto: Hepta