Chris Brown are mustrari de constiinta

 Revista VIVA
.

Dupa ce aproape ca a desfigurat-o pe Rihanna in bataie, Chris Brown cere intelegere.

Nu pot exprima in cuvinte cat de rau imi pare si cat de intristat sunt pentru ceea ce s-a intamplat. Cu ajutorul mamei si al tuturor celor care-mi sunt aproape, sper sa devin o persoana mai buna', a declarat artistul, prin intermediul unui purtator de cuvant, mentionand totodata ca mare parte din stirile vehiculate despre el in media in aceasta perioada sunt eronate.

Rihanna, Chris Brown

Cantaretul in varsta de numai nouasprezece ani a fost arestat dupa ce i-a aplicat frumoasei brunete o serie de lovituri, din cauza carora aceasta a fost nevoita sa-si anuleze recitalul de la premiile Grammy, plus alte cateva concerte.

Colegii din industria muzicala si-au exprimat indignarea fata de socanta intamplare, cel mai vehement fiind rapperul Jay-z: Trebuie sa ne pese de ceea ce li se intampla oamenilor din jurul nostru. Imaginati-va ca in locul Rihannei puteau fi surorile sau mamele voastre. Rihanna are nevoie de ajutorul nostru, trece printr-o perioada foarte dificila. Si ganditi-va ca este foarte, foarte tanara.'

Tatal cantaretei a fost stupefiat la aflarea vestii, nevenindu-i sa creada ca un cuplu care parea sa se inteleaga atat de bine, a ajuns in situatia actuala: Nu-mi dau seama ce s-a putut intampla, totul mergea ca pe roate. Daca as fi in locul fiicei mele, mi-as vedea de viata mea.'

Foto: www.hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton