Chef Sorin Bontea, primele declarații despre participarea la "Asia Express": "Cel mai dificil mi se pare să fac echipă cu..."

 Oana Pantazi
.

Sorin Bontea va concura la „Asia Express”, simpaticul chef acceptând provocarea de a porni pe Drumul Comorilor în cel mai dur reality show din România. Iată ce a declarat Sorin Bontea!

E oficial! Sorin Bontea este unul dintre concurenții „Asia Express!” Cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1, și-a anunțat deja participanții. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cele 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express.

Nerăbdători, entuziasmați, speriați sau panicați de ce urmează să li se întâmple, cu toții recunosc un lucru: „Asia Express” va fi experiența vieții lor. Vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor trebui să își găsească singuri cazare și transport și, pe lângă asta, vor fi constant nevoiți să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.

Sorin Bontea face echipă cu Răzvan Fodor

Sorin Bontea este obișnuit cu provocările, dat fiind că simpaticul chef este permanent în competiție cu rivalii săi de la „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar cu siguranță încercările pe care le va traversa la „Asia Express” vor fi de departe mult mai dificile, cu atât mai mult cu cât acesta și-a cam pierdut antrenamentul. Iată ce declară Sorin Bontea despre participarea sa la „Asia Express”:

„În prima mea tinerețe, mergeam mult pe munte cu cortul în tot felul de expediții. Acum, la a doua tinerețe, m-am gândit să încerc și asta. Dacă tot nu m-am mobilizat să merg la sală, în Asia Express nu voi avea de ales. În momentul de față, cel mai dificil mi se pare să fac echipă cu Fodor, pentru că am descoperit că avem amândoi aceleași tabieturi… și că ne trosnesc genunchii. Despre spiritul meu de competiție nu vă mai zic, bănuiesc că ați văzut deja ce se întâmplă la Chefi la cuțite'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton