Chef Salvo Lo Castro, despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Ce văd oamenii la televizor e doar 50%”

 Ifrim Georgiana
.

Chef Salvo Lo Castro, despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Într-un interviu recent, celebrul bucătar a vorbit despre experiența din cadrul show-ului difuzat pe Pro TV. Acesta a mărturisit că telespectatorii au ocazia să vadă numai 50% din ceea ce se întâmplă în jungla dominicană, însă realitatea este cu mult mai dură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Salvo Lo Castro este cunoscut în întreaga lume ca fiind un bucătar de excepție. Acesta a gătit pentru nume mari din întreaga lume, printre care se numără Naomi Campbell, Tom Cruise, Nicole Kidman, Silvio Berlusconi sau Anthony Hopkins. Acesta nu este străin de show-urile televizate din România, participând și la „Chefi la cuțite în 2017'. Mai mult, acesta a acceptat provocarea de a devenit concurent în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici' și a făcut câteva dezvăluiri inedite din culisele show-ului.

cgef-5cgef-5

Chef Salvo Lo Castro, despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Celebru bucătar a vorbit despre realitatea cu care se confruntă conurenții din cadrul emisiunii, despre cele mai mari frici ale sale și despre prieteniile pe care le-a legat acolo.

Citește și: Mara Bănică, scandal cu Salvo Lo Castro, la Sunt celebru, scoate-mă de aici! De la ce a pornit cearta:”Bă, vorbeşte frumos”

Citește și: Cabral a rămas singur la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.Andreea Ibacka și copiii au revenit în România: „Mi-a plecat familia”

Citește și: De ce nu a mers Dan Negru la podcastul lui Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală:„L-am refuzat. Frauda, abuzul, păcatul sunt…'

Citește și: Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, la ultima înfățișare.Motivul invocat de afacerist: „Între noi…'

Chef Salvo Lo Castro, despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici

Chef Salvo Lo Castro a recunoscut că realitatea cu care se confruntă concurenții emisiunii este mult mai dură decât ceea ce se vede pe sticlă. Acesta a mărturisit că nu a primit și alte porții de mâncare decât cele pe care le-au văzut și telespectatorii, iar asta nu ar fi singura greutate cu care s-a confruntat în timpul filmărilor.

„Cea mai grea probă a fost cea în care am fost pus într-o cutie de lemn, unde au aruncat pe mine 30 de șobolani, șerpi. Eu toată viața m-am temut de șobolani și mi-a trecut această frică. Acolo m-au aruncat printre șobolani și, dacă câștigam, mâncam, dacă nu, nu. În plus, dacă câștigi te pui bine și cu colegii tăi, pentru că aduci de mâncare. Primim fix ce se vede la televizor: 80 de grame de orez pe zi și un cartof și e normal că nu-ți ajunge. Așadar, nu te mai interesează de frici, vrei să câștigi ca să mănânci.

Foarte greu este și să locuiești în junglă, fără nimic, fără telefon, fără ceas și nu știi ce oră este, nu știi la ce oră te trezești sau te culci, tu trăiești așa doar uitându-te la cer și încerci să-ți dai seama, nu știi nimic de la persoanele dragi. Ce văd oamenii la televizor e doar 50% din ce se întâmplă, pentru că efectiv e mai greu în realitate. Viermi, tarantule pe tine. Este foarte greu să dormi și pe acel lemn, pentru că nu dormi bine. Eu am stat 10 zile în junglă, am trecut prin trei probe, dintre care pe două le-am câștigat', a spus bucătarul chef, potrivit spectacola.ro.

Cum arată o zi în Republica Dominicană

Concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' a descris o zi în Republica Dominicană, acolo unde timpul trece foarte greu.

„O zi din junglă începe când te trezești, nu știi ce oră este, te speli pe dinți, mergi la baie, după vine mașinuța care te cheamă la niște jocuri. După, te reîntorci în junglă, discuți cu ceilalți din echipă anumite lucruri din viața privată, profesională și așa trece timpul. Ziua trece foarte greu, trebuie să inventezi activități. Eu am cântat, am făcut spectacole, trebuie să faci ceva ca să treacă ziua', a mai spus Salvo Lo Castro, potrivit sursei citate.

Bucătarul s-a împrietenit cu Lidia Buble

Chef Salvo Lo Castro a recunoscut că Lidia Buble a fost cea cu care a reușit să lege o relație de prietenie și a vorbit despre altercația cu Mara Bănică.

„Am legat  prietenie foarte frumoasă cu Lidia Buble, am găsit o prietenă, o persoană foarte mișto, simplă. Eu mă cunosc foarte bine și cu Giani Kiriță, ne cunoaștem de ani de zile, dar acolo am stat foarte mult cu Lidia.

Nu m-am înțeles deloc cu Cristian Mitrea, cu Mara Bănică m-am certat pentru miere, doar că eu după ce mă cert cu cineva, după 12 secunde îmi trece și alte certuri nu am avut. Am rămas cine sunt, cu o educație în spate.', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton