Chef Florin Dumitrescu a dat vestea așteptată de fani! Lansează a treia carte de gătit

.

Chef Florin Dumitrescu și-a făcut fanii bucuroși pentru că a luat, în sfârșit, decizia de a mai scrie încă o carte de bucate, a treia de altfel. Preparatele juratului de la Chefi la cuțite sunt extrem de apreciate printre pasionații de gătit, așa că decizia lui era așteptată cu nerăbdare de toți cei care îi admiră munca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După succesul înregistrat cu primele două cărți de bucate, Chef Florin Dumitrescu a decis că este timpul pentru încă una și fanii săi au primit cu bucurie această veste. Juratul de la Chefi la cuțite este foarte mândru că pasiunea lui este atât de apreciată și le promite fanilor că va face tot ce poate pentru ca noua carte să fie gata cât mai repede.


'Sunt pe punctul de a începe să scriu la carte. O altă carte, pe care sper să o lansez cât se poate de repede. Este mult spus să scriu, pentru că mai degrabă o să dictez. Ce ziceți să mai lansez o carte sau să nu mai lansez o carte?',a întrebat chef Florin Dumitrescu pe Instagram.


Familie este cel mai înfocat susținător al lui Florin Dumitrescu și juratul de la Chefi la cuțite este convins că nu ajungea atât de departe fără dragostea și înțelegerea familiei sale. De altfel, de fiecare dată când are ocazia, juratul de la Chefi la cuțite are doar cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a dăruit două fetițe.

Florin Dumitrescu este foarte fericit alături de soția lui, Cristina, căreia nu uită să îi mulțumească de fiecare dată pentru suport. Recent, într-un interviu acordat VIVA!, chef-ul a rememorat momentele de început ale poveștii lor de dragoste.


„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă’, ne-a declarat Florin Dumitrescu.


Citeste si: Paste carbonara fără smântână. Rețeta lui Florin Dumitrescu

Citeste si: Plăcintă de berbecuț. Rețeta semnătură a lui chef Florin Dumitrescu

Citeste si: Rețeta de clătite a lui chef Florin Dumitrescu. Ce secrete are juratul de la Chefi la cuțite

Dieta cu varză a lui Florin Dumitrescu

Până recent, chef Cătălin Scărlătescu era ținta glumelor colegilor săi, iată că și chef Sorin Bontea, dar și mezinul trioului, Florin Dumitrescu au mai pus câteva kilograme. Drept urmare, chef Dumitrescu a trecut la dietă, iar rezultatele nu au întârziat să apară.


Drept urmare, Florin Dumitrescu și-a propus să ajungă, ținând dieta cu varză, de la 92 de kg la 80, iar asta în doar 21 de zile. Chef-ul a fost deranjat nu doar de aspectul fizic, ci și de faptul că se confrunta cu dureri de spate, problemă care se acutizează atunci când ai o greutate excedentară.

Recent, Florin Dumitrescu a publicat pe contul său de socializare și prima fotografie post-dieta cu varză, anunțându-și fanii că a încheiat regimul.


„M-am cam tras la față, zic că e bine. Mai ales că azi am scăpat de varză’, a scris chef Florin în dreptul fotografiei relevatoare.

Chef Florin Dumitrescu a spus, prima dată când a încercat această
dietă, că în primele trei zile a mâncat doar varză crudă, urmând ca în
celelalte trei zile să consume orez fiert, iar apoi să încheie cu trei
zile în care să mănânce doar piept de pui la grătar.

După acest regim strict, în a 10-a zi trebuie să consumi legume la grătar sau proaspete, pentru a nu îți fi rău.


‘În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să
fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau
jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui,
spunea Florin Dumitrescu în urmă cu ceva timp.