Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: "Și Jennifer Lopez are. Își pune poze cu..."

 Dumba Gabriela
.

Charlotte Năstase (32 de ani), fiica adoptivă a fostului mare jucător de tenis Ilie Năstase, a anunțat că și-a făcut cont pe o celebră platformă pentru adulți. Fiica lui Ilie Năstase a declarat că nu este nici o rușine să ai cont pe OnlyFans, o platformă cu conținut pentru adulți, unde trebuie să plătești pentru a vedea pozele îndrăzețe ale fetelor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, a anunțat pe Instagram că și-a făcut cont pe OnlyFans și a postat un mesaj pe cât de amuzant, pe atât de îndrăzneț pentru cei care o urmăresc în online. Fiica lui Ilie Năstase le-a făcut acestora cunoștință cu sânii ei, pe care i-a botezat Chloe și Coco.

282272935_504288168100383_8545279427715930649_n282272935_504288168100383_8545279427715930649_n

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el', a scris aceasta pe platformă.

După ce a apărut informația și în presă, Charlotte Năstase a avut o reacție imediată: „Asta a fost rapid!'.

Ce spune Trăistariu despre decizia lui Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, de a-și face cont pe OnlyFans

Mihai Trăistariu are și el cont pe această platformă pentru adulți și nu crede că fiica lui Ilie Năstase a făcut asta pentru bani. Artistul este de părere că nu este nimic rușinos în această situație.

Solistul a vorbit despre acest site, unde, surpriză, figurează mai multe vedete de top din lume, inclusiv Jennifer Lopez, și unde fiecare divă își postează fotografii în ipostaze sexy.

'De ce să n-aibă cont și ea, sunt o grămadă de vedete care au cont aici. Sunt tot felul de vedete înscrise pe platforma pentru adulți, nu este rușinos, depinde cum privești. Poate se simte mai sexy, nu cred că a făcut-o pentru bani, tocmai ea, nu este cazul ei.

De exemplu, Jennifer Lopez, care și ea are cont, își pune poze cu un picior ieșit din cadă, poză care nu mergea pe Facebook, căci lumea ar fi zis: 'Ce, ai înnebunit?', a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru ego.ro.

Citește și: Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.Artista și designerul divorțează după 12 ani de căsnicie

Citește și: Scandal la Survivor România. Blaze îl acuză pe Alex Nedelcu de manipulare:’Sunt cei mai periculoși’

Citește și: Concurenții America Express au plecat spre Mexic!Imagini și declarații înainte de aventura pe Drumul Aurului

Câți bani face Trăistariu pe OnlyFans, platforma unde are cont și fiica lui Ilie Năstase

Mihai a vorbit despre acest popular site, care pe unele fete sexy le-a umplut de bani, el cunoscând deja toate regulile, fiind unul dintre abonații mai vechi:

'Acest site a pornit inițial ca un site de socializare normal, dar e cu bani, plătești o taxă. Mulți și-au făcut și postat poze mai intime, dacă tot e cu taxă și nu au acces minorii. Trebuie să vii cu cardul, să ai peste 18 ani, ca să nu fie discuții. Văzând că se câștigă bani, vedetele de-a dreptul sexy-porno s-au mutat și ele acolo.

Nu este exclus să fie și unele vedete care nu vor să se expună, pur și simplu au doar acolo cont, nu știe nimeni. Acolo poți să fii și cu pseudonim, nu e musai să te numești cum te numești tu.

Abonamentul e de la 5 dolari în sus, eu mi-am pus doar atât, n-am câștigat sume mari, am zis doar să mut pozele mele în chiloți, ca să nu mai comenteze lumea pe Facebook. Unele fete fac efectiv video mai deocheat, sunt mulți bărbați care stau acolo și se uită, doar acelea fac bani frumoși', a mai spus Trăistariu pentru EGO.ro.

Ilie Năstase a înfiat-o pe Charlotte în 1986

Fostul mare sportiv român Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, a înfiat doi copii, cu fosta soție, actrița Alexandra King, pe Charlotte și pe Nicholas.

După divorț, ambii au rămas cu mama lor, la New York. Dar, Ilie Năstase are și o fiică, pe Nathalie, care este de fapt primul lui copil, din relația cu Dominique Garzia. Nathalie s-a născut în1975 și locuiește în Canada.

Iar cu Amalia Năstase are încă două fete, Alessia și Emma, care au rămas cu mama lor, după divorțul din 2010.

foto: Instagram Charlotte Nastase


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton