Charlize Theron şi Sean Penn – O reîntâlnire tensionată în Africa de Sud

 Florentina Liutic
.

După despărţirea surprinzătoare de Sean Penn din luna iunie, Charlize Theron nu a mai dorit să ştie nimic despre bărbatul cu care era pe punctul de a se căsători.

 

Sean Penn si Charlize Theron

 

Iată însă că săptămâna aceasta, cei doi s-au întâlnit tocmai în Africa de Sud. Nu a fost vorba de o întâlnire romantică, ci de una profesională, Charlize şi Sean filmând ultimele secvenţe din pelicula The Last Face', a cărei producţie au început-o încă din perioada în care erau împreună.

 

CLJ178cWsAEX1Xs

 

Daily Mail a publicat o fotografie de pe platoul de filmare, iar tensiunea dintre cei doi foşti iubiţi este evidentă. Sean se afla într-o situaţie cu atât mai ingrată cu cât este regizorul filmului şi ar trebui să-i dea indicaţii femeii pe care a iubit-o.

 

Sean Penn şi Charlize Theron au trăit o poveste frumoasă de dragoste, întreruptă brusc în momentul în care Charlize a aflat că a fost înşelată cu Fleur van Eeden, o cascadoare pe care actorul a întâlnit-o la filmările pentru „The Last Face'. Neputând rezista farmecelor lui Fleur, Sean, un playboy recunoscut, a călcat strâmb, ceea ce a dus la destrămarea relaţiei cu Charlize care il numea „barbatul vietii ei”.

 

Foto: Hepta, Daily Mail

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton