Charlize Theron – “Este dragostea vieţii mele”

 Florentina Liutic
.

Cu puţin timp înainte de apariţia filmului Mad Max: Fury Road', care va avea premiera la Festivalul de Film de la Cannes, Charlize Theron a vorbit în ediţia de iunie a revistei Elle UK despre feminism, inegalitatea salarială la Hollywood, dar şi despre relaţia cu Sean Penn şi filmul The last Face' regizat de Sean si în care ea a jucat.

 

Discretă în privinţa vieţii sale private, Charlize Theron a povestit de această dată cum s-a înfiripat această poveste şi a crescut de la zi la zi.

 

Cei doi se cunoşteau de 18 ani şi erau buni prieteni. Am inceput relaţia cu prudenţa pentru că eram conştienţi că am fi putut pierde tot. Ne-am gândit mult înainte. Într-un final, totul a venit în mod natural, iar eu m-am trezit într-o relaţie care mi-a făcut viaţa mai bună. Apropiaţii mei au văzut ce efect pozitiv a avut el asupra mea.'

 

Actriţa a povestit şi despre filmările din Africa de Sud pentru The Last Face' când au avut de trecut peste nenumărate încercări. Au reuşit să le facă faţă punând relaţia lor pe primul plan.

 

Charlize a continuat, declarând că Sean nu este doar partenerul său din acest film, ci şi dragostea vieţii sale'.

 

Foto: Hepta

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton