Charlene de Monaco – O viitoare mamă extrem de fericită

.

Albert şi Charlene de Monaco au fost prezenţi la tradiţionalul picnic din Monaco, organizat în parcul Prinţesei Antoinette, iar toate privirile au fost îndreptate spre Charlene care este însărcinată în 3 luni.

 


Prinţesa a purtat cu această ocazie o rochie albastră, midi, un pic largă în talie pentru a-i ascunde sarcina.

 

Charlene a zâmbit tot timpul, radiind de fericire şi a fost, ca de fiecare dată, o gazdă perfectă. A primit cu amabilitate felicitările invitaţilor, mulţi dintre ei având astfel pentru prima dată ocazia să îşi exprime bucuria pentru venirea pe lume a moştenitorului.

 

O sursă din Africa de Sud, ţara natală a prinţesei, anunţa că aceasta este însărcinată cu gemeni, iar naşterea va avea loc spre sfârşitul anului după cum s-a precizat în comunicatul din 30 mai al Palatului princiar.


 

„Prinţul Albert al II-lea şi prinţesa Charlène de Monaco au imensa bucurie să anunţe că aşteaptă un eveniment fericit. Naşterea este prevăzută înainte de sfârşitul anului', se arăta în comunicatul publicat de Palatul princiar monegasc.

 

Prinţul Albert şi Charlene s-au căsătorit în 2011 în cadrul unei ceremonii fastuoase la care au participat 800 de invitaţi. Albert mai are doi copii, născuţi însă în afara unei căsătorii oficiale, astfel că primul lor copil va moşteni tronul regatului monegasc.


 

Foto: Hepta