Cezar Stratan le calcă pe urme tatălui și surorii sale, Cleopatra. Puștiul cântă la fel ca Pavel Stratan!

 Oana Pantazi
.

Cezar Stratan are doar 10 ani și deja este un artist de succes, făcându-i mândri pe sora lui mai mare, Cleopatra, și pe tatăl lui, Pavel Stratan. Recent, puștiul a lansat piesa Altă dată, care are toate șansele să devină un hit la fel de mare ca, pe vremuri, faimosul „Ghiță”, al surorii sale Cleopatra.

La 10 ani, Cezar Stratan este deja un artist cu vechime, dat fiind că puștiul cântă de la 4 ani alături de tatăl lui. De altfel, el nu este la primul hit, în noiembrie 2017, Cezar lansând alături de sora lui Cleopatra piesa si videoclipul „Mami', o poveste cu un mesaj emotionant.

Pentru piesa Altă dată, Pavel Stratan și Radu Sirbu (fost solist al trupei O-Zone), doi dintre cei mai talentați artiști de peste Prut, și-au unit forțele în cadrul unei colaborări unice. Cu performanțe inedite, zeci de premii, recorduri și experiență muzicală de aproape 20 de ani, cei doi tătici au compus pentru Cezar, mezinul familiei Stratan, și Eva Maria, fiica lui Radu și Sianna Sîrbu, piesa „Altă dată'.

O poveste de dragoste de oameni mari, trăită de copii

O poveste de dragoste de oameni mari, dar trăita de copii, piesa „Alta dată' este însoțită de un videoclip regizat de Roman Burlaca în care Cezar, în vârsta de 10 ani, joacă rolul unui gangster, iar Eva Maria, în varstă de 6 ani, joacă rolul unei prințesei inabordabile. La fel ca Cezar, și Eva Maria este o mică celebritate. Micuța artistă si-a făcut debutul la Aici eu sunt vedeta', unde interviul ei a adunat peste un milion de vizualizări pe YouTube. Deși este proaspăt absolventă de grădiniță, Eva Maria este pasionată de vlog și are deja un canal de YouTube.

Cleopatra Stratan este foarte mândră de fratele ei mai mic, căruia i-a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de socializare. „Bravo Cezar! Ca soră mai mare pot să spun că sunt super mândră de tine, ești cel mai cute și mai dulce frățior! Te iubesc enorm, te susțin și vreau pentru tine toooot succesul din lume!!! Să ai atitudine și să cânți așa că îți stă bine rău!”, i-a scris Cleopatra fratelui ei.

Cezar Stratan calcă pe urmele tatălui său și ale surorii sale, Cleopatra.Cezar Stratan calcă pe urmele tatălui său și ale surorii sale, Cleopatra.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton