Cezar Ouatu s-a despărţit de logodnică, înainte de nuntă și s-a cuplat cu fosta iubită a unui fotbalist celebru: "Am dreptul să fiu fericit"

.

În urmă cu două luni anunțau că se căsătoresc, astăzi aflăm că s-au despărțit. După o poveste de dragoste despre care toată lumea credea că este ca-n filmele de la Hollywood, iată că finalul este ca-n telenovelele sudamericane. Cezar Ouatu s-a despărțit de Andreea Vilău, când toată lumea se pregătea să joace la nunta lor, și s-a cuplat cu o fată cunoscută în oraș, o fostă iubită de fotbalist celebru.

„Eu am fost un fluture până acum şi mi-a plăcut să-mi trăiesc viaţa la maximum, fără să fi fost vreun crai de Bucureşti. Am avut relaţii de lungă durată, dar, ca fiecare, am mai şi greşit, poate am înşelat aşteptările anumitor persoane.


Andreea e femeia care m-a înţeles şi care mi-a insuflat această doză de zen, pe care eu nu o am şi care mă echilibrează. Am cerut-o şi de soţie … De trei ori!’, spunea cântărețul, în urmă cu puțin timp, potrivit avantaje.ro.

Mai mult, Cezar Ouatu vorbea și despre nuntă și era hotărât să nu aibă loc în România.

„Aş face o chestie mix, şi tradiţională, aş aduce taraf, aş face şi câteva instrumentale populare, manelişti. Pe de altă parte ne-am dori şi ceva pe o plajă, retras. Nu în România. Amândoi luăm deciziile. Există o chimie. Uneori eu sunt perfecţionist şi asta poate teroriza celălalt om. Ea e mai boemă, artistă’, spunea Cezar Ouatu, nu mai târziu de septembrie.


Iată că n-a durat prea mult și s-au separat. Mai mult, artistul ar fi deja implicat într-o altă idilă, bruneta care i-a intrat în grații fiind Simona Iacob, o domnișoară cunoscută în cercurile mondene, care de-a lungul timpului a frânt inimile mai multor domni din peisajul monde. Printre aceștia se numără Mario Iorgulescu, dar și un mare fotbalist, fost coechipier cu fosbalistul Cristiano Ronaldo.

„Am dreptul să fiu fericit şi cu asta am spus tot ceea ce însemn eu în momentul de faţă din punct de vedere sufletesc. Toţi greşim, nu suntem perfecţi. Andreea a trecut peste, dar eu am fost cel care a insistat şi mi-am dorit din plin relaţia, am cerut-o în căsătorie. Nu a funcţionat relaţia, nu am avut un schimb afectiv pe care mi l-aş fi dorit. Femeia trebuie să aibă grijă de bărbatul ei. Eu sunt stimulat de un ceai la final de zi, ceea ce nu s-a întâmplat', a spus Cezar Ouatu la Antena Stars.


Artistul a dus-o pe noua sa cucerire într-o cafenea de fiţe dintr-un mall din Bucureşti. Pentru aproximativ o oră, sub privirile paparazzilor noştri, cei doi „porumbei’ au servit ceai şi au stat la poveşti. Fericiţi, aceştia au fost numai zâmbete, potrivit Spynews.


De la cafenea, Cezar Ouatu şi Simona Iacob au mers la cinematograf. După film, cântăreţul şi partenera sa au ieşit din centrul comercial ţinându-se de mână, semn că nu au de gând să-şi ascundă relaţia.

„Am simţit la Simona acea afecţiune foarte rapidă, deloc falsă', a spus Cezar Ouatu la Antena Stars.