Celine Dion – Un ultim rămas bun spus soţului ei, René Angélil

 Florentina Liutic
.

La Las Vegas a fost organizată o ceremonie prin care Celine Dion i-a adus un ultim omagiu soţului ei, René Angélil, mort din cauza unui cancer la gât.

 

Ceremonia „Celebration of Life” de la Las Vegas în care s-au evocat viaţa şi cariera lui Rene a avut loc dupa cea de la Montreal, derulată în urma cu 2 săptămâni. 200 de invitaţi au participat la această ceremonie găzduită de Caesars Palace, locul în care Celine Dion cântă de peste 10 ani.

 

„Ar fi fost atât de fericit să ne vadă pe toţi aici, povestind, împărtăşind amintiri, cântând unele dintre melodiile lui preferate', a declarat Celine Dion, extrem de emoţionată şi avându-l alături pe fiul ei cel mare, René-Charles.

 

„Timpul era atât de preţios pentru el, iubea atât de mult viaţa. Şi viaţa îl iubea. Rene, te iubesc atât de mult', a încheiat Celine omagiul adus singurului bărbat pe care l-a iubit în viaţa sa.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton