Celine Dion s-a măritat în secret, la patru ani de când a rămas văduvă! Cine este soțul ei cu 17 ani mai tânăr

.

Apar tot mai multe zvonuri că Celine Dion s-ar fi măritat, în secret, cu un dansator spaniol în vârstă de 35 de ani. Astfel, la patru ani de când a rămas văduvă, Celine Dion are curajul să ia viața de la capăt la brațul unui bărbat cu 17 ani mai tânăr.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Celine Dion (52 de ani) s-a măritat în secret cu Pepe Munoz, susține publicația ‘Voiri’. Soțul ei, René Angelil, a murit în 2016 și puțină lume mai credea că Celine își va reveni după această mare pierdere, dar iată că artista este acum foarte fericită.


Celine Dion este pregătită să debuteze în cinema și Munoz o ajută mereu din umbră, iar în ultima vreme s-au apropiat mai mult ca niciodată. De aici au pornit zvonurile că s-au și căsătorit.


Cei doi ar fi început o relație la sfârșitul anului 2017. S-au certat în 2018, dar după câteva luni s-au împăcat. Cei doi s-au cunoscut în momentul când Celine Dion căuta dansatori pentru turneul ei european. Nu demult, Pepe dansa pe străzile din Madrid şi primea bani de la trecători. Povestea lor de dragoste a ieşit la iveală în momentul când au fost văzuţi împreună tot mai des.

Celine Dion a infirmat zvonurile care au apărut în ultimele luni și a spus că bărbatul nu este interesat de femei. Cât privește cariera, Celine va juca în serialul ‘Outlander’, iar din cauza pandemiei de COVID-19, a fost obligată să renunţe la concerte şi la călătorii.


În momentul când s-a aflat de relația lor, Pepe a vorbit despre noul lui iubită, Celine Dion. „Ca să fiu sincer, când ne-am întâlnit prima oară, am fost foarte stresat. După numai cinci minute, m-a făcut să mă simt în largul meu. Am fost mereu un fan al ei', a spus Pepe în 2018. Pepe Munoz a fost văzut pe 24 ianuarie în Moulin Rouge din Paris. A fost să-și salute prietenii care sunt dansatori acolo, potrivit profm.ro. 


Citește și:

Cum arată Celine Dion în costum de baie, la 52 de ani. Anul trecut a fost acuzată că suferă de anorexie, acum e mai sexy ca niciodată

Ce mult au crescut gemenii lui Céline Dion! La 9 ani, fiii artistei nu seamănă deloc între ei


Celine Dion își petrece pandemia în Canada, împreună cu copiii

Celine Dion stă mai mult timp în provincia natală Québec, din Canada, în compania gemenilor ei, Nelson şi Eddy, care au 9 ani. Fiul cel mare, René-Charles, de 19 ani, preferă să stea în compania prietenei lui, în vila lor din Las Vegas.

Céline Dion şi-a propus să reia turneul mondial Courage World Tour la 19 martie 2021, la Paris. Vedeta, care are o avere de 800 de milioane de dolari, a fost căsătorită cu René Angelil, tatăl copiilor ei, din 1994, până acesta a fost răpus de cancer în 2016, la 73 de ani.