Céline Dion le dă replica celor care au acuzat-o că este piele și os: "Dacă nu vă place, lăsați-mă în pace!"

Cea mai recentă apariție a lui Céline Dion la un eveniment monden a stârnit multă îngrijorare în rândul fanilor săi, deoarece artista este atât de slabă, încât pare suferindă de o afecțiune în stadiu terminal. După ce a fost acuzată că este piele și os, Céline a spus că se simte mai bine și mai sexy ca niciodată…

Céline Dion este excesiv de slabă în ultimul timp.

Céline Dion este foarte pasionată de modă, care, după moartea soțului ei, în 2016, a devenit foarte importantă pentru artistă. Nu la fel de pasionată este aceasta de părerile celor care au râs de corpul ei. Este foarte clar că, în momentul de față, Céline Dion trăiește cele mai fericite clipe din viața ei… în privința fashion-ului – iar acest lucru se observă din plin și pe contul de Instagram al artistei, unde Céline postează outfituri fabuloase, amuzante și speciale.

Cu toate acestea, câștigătoarea a cinci Premii Grammy a fost atacată chiar de către fanii săi, cărora li se pare că Céline a ajuns pur și simplu piele și os și care nu s-au sfiit să-i atragă atenția divei că este mult prea slabă. Artista nu a stat deloc la discuții cu cei care, aparent, îi vor binele: „Dacă îmi place, nu vreau să vorbesc despre asta. Nu vă deranjați! Nu-mi faceți poze! Dacă vă place, eu voi fi acolo. Dacă nu, lăsați-mă în pace!”. Pe scurt, artista este inflexibilă în privința comentariilor despre aspectul său fizic. În orice caz, Céline, în vârstă de 50 de ani, a recunoscut că poartă acest gen de haine pentru că vrea să fie mai atrăgătoare. „Înainte eram mult mai conservatori. Fac asta pentru mine. Vreau să mă simt puternică, feminină și sexy”, a declarat artista, care, deși a fost văzută de nenumărate ori în compania dansatorului ei cu 16 ani mai tânăr, în posturi destul de intime, nu recunoaște că între ei există o legătură.

Céline Dion și presupusul ei iubit, cu 16 ani mai tânăr, Pepe Munoz.

Artista spune că Pepe Munoz nu este iubitul ei!

La scurt timp după ce soțul ei, René Angélil,  a murit, Céline Dion spunea: „El m-a învățat tot. Este singurul bărbat din viața mea. Este singurul bărbat pe care l-am iubit. N-am sărutat niciun alt bărbat în viața mea”. Iată însă că, la doi ani de la moartea soțului ei, Céline a fost văzută adeseori în compania unui dansator de-al său, cu 16 ani mai tânăr.

Se zice că artista și Pepe au început o relație la finele anului 2017, iar în 2018, după ce s-au despărțit o vreme, s-au împăcat. Nu știm dacă Céline se străduiește să arate ca un fotomodel de dragul iubitului mult mai tânăr, dar dacă este așa… efectul a fost total invers! Faptul că a devenit piele și os o face pe Céline Dion (49) să arate cu 20 de ani mai bătrână, nu mai tânără! Cine știe? Poate că așa o place Pepe Munoz…

 Céline Dion alături de cel despre care spune că a fost singurul bărbat din viața ei - René Angélil.

Céline Dion alături de cel despre care spune că a fost singurul bărbat din viața ei – René Angélil.

… Deși diva nu recunoaște că între ea și Pepe există mai mult decât o frumoasă prietenie. „Da, există un alt bărbat în viaţa mea, dar nu bărbatul vieţii mele. Am simţit o conexiune imediată ca prieteni. Dar haideţi să nu amestecăm lucrurile. Suntem cei mai buni prieteni. Sigur că ne îmbrăţişăm şi ne ţinem de mână şi ieşim împreună. Oamenii văd asta. El este un gentleman. Mă ţine de mână când ieşim, a declarat Céline, care a ținut să pună punctul pe i: „Sunt singură, iar când spun asta, vă rog să mă credeţi şi să mă lăsaţi în pace.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton