Celebra scenă cu Emil Boc din emisiunea lui Andrei Gheorghe / VIDEO

.

O întâmplare tragi-comică a rămas în arhivele emisiunilor TV din România. Este vorba despre celebra scenă cu Emil Boc în emisiunea lui Andrei Gheorghe, când politicianul, pe atunci premier, a căzut atât de rău încât s-a considerat că viața i-a fost pusă în pericol. 

Printre emisiunile pe care le-a prezentat Andrei Gheorghe,a  fost și cea de la Antena 1, unde invitații, de regulă politicieni, erau supuși tirurilor de întrebări incomode. Așezați pe scaune, după ce aveau de parcurs o pasarelă din sticlă transparentă ce multora le dădea o stare de nesiguranță, invitații lui Andrei Gheorghe despicau în patru firul subiectelor fierbinți.


Așa a ajuns fostul premier Emil Boc să fie invitat la ‘Gheorghe’. Numai că discuția dintre cei doi nu a mai avut loc pentru că politicianul a avut parte de o căzătură …. epică, pe care vă invităm să o vedeți mai jos.

Așadar, iată celebra scenă cu Emil Boc din emisiunea lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani

Celebrul prezentator de radio Andrei Gheorghe a murit.  Acesta avea 56 de ani și, potrivit primelor informații, ar fi fost găsit fără suflare, în aceastp seară, în jurul orei 22.00, în baia locuinței sale din Voluntari. Totul a fost anunțat printr-un apel la 112.