Cele mai provocatoare ţinute la VIVA! Party 2019. Vedetele au afişat decolteuri ameţitoare şi rochii transparente

.

Covorul roşu de la VIVA! Party 2019 a devenit neîncăpător puţin după ora 19.00, unele dintre cele mai populare vedete din România defilând în ţinute care au întors privirile şi despre care se va vorbi tot anul, cu siguranţă. Lora, Nicoleta Nucă, Ana Baniciu, Raluk, Adelina Pestriţu, dar mai cu seamă Anamaria Prodan au făcut o adevărată paradă a rochiilor decoltate şi transparente, care au lăsat foarte puţin loc imaginaţiei.

VIVA! Party 2019 va rămâne, cu siguranţă, în memoria tuturor devoratorilor de monden drept evenimentul care a reunit cele mai multe ţinute provocatoare pe metru pătrat. În seara de 22 mai, pentru cea mai aşteptată petrecere a anului, vedetele s-au întrecut în apariţii senzaţionale.


Una dintre cele mai comentate vedete de la VIVA! Party 2019 a fost Anamaria Prodan, care şi-a făcut apariţia într-o rochie transparentă, care i-a dezvăluit silueta de invidiat. Impresara a slăbit vizibil în ultima vreme şi nu se sfieşte să-şi arate trupul în fotografii îndrăzneţe şi ţinute dintre cele mai sexy. Ioana Filimon a optat şi ea pentru o rochie provocatoare, transparentă în zona bustului, care i-a completat perfect silueta obţinută în multe săptâmâni de chin şi, mai ales, înfometare, în reality show-ul FERMA, de la Pro TV.


Ana Baniciu a fost, şi ea, una dintre cele mai fotografiate vedete de la VIVA! Party 2019. Artista a purtat o rochie extrem de provocatoare, decoltată în lateral, care i-a lăsat multă piele la vedere. Fără îndoială, Ana este una dintre cele mai frumoase femei din România şi ocupă, totodată, un loc fruntaş şi în topul celor mai sexy prezenţe din showbiz-ul românesc.

Petrecerea VIVA!, 20 de ani

Petrecerea VIVA!, cel mai așteptat eveniment monden al anului, și-a întins covorul roșu pentru oaspeții săi celebri, așteptându-i de data aceasta cu muzică disco.


În urmă cu douăzeci de ani, nu se făcea clubbing, se mergea la discotecă. În urmă cu douăzeci de ani, muzica pop românească era în epoca ‘Atomic TV. Tot în urmă cu 20 de ani, apărea primul număr VIVA!, la început de vară. De aceea, la cea de-a 20-a aniversare a revistei VIVA! ‘o facem lată din nou, ca pe vremuri, cu muzică de discotecă și fluturași în stomac, cu vedetele de atunci și vedetele de acum. Rețeta nu se schimbă: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități. Iar dacă vorbim despre rețetă, petrecerea noastră aniversară gradioasă nu ar fi posibilă fără ‘ingredientele esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora și Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.