Cele mai neașteptate hobby-uri ale vedetelor

 Ioana Motoc
.

Toți știm ce fac atunci când sunt la muncă', dar v-ați gândit vreodată cu ce își ocupă timpul liber?

 

Mila Kunis

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEImages (2694153gp) Mila Kunis Burberry 'London in Los Angeles' at the Griffith Observatory, Los Angeles, America - 16 Apr 2015

Proaspăta mămică este obsedată de jocurile pe televizor/calculator. Atât de obsedată, încât uneori chiar ia forțat câte o pauză ca să nu devină dependentă. Jocul ei preferat este World of Warcraft'.

 

Angelina Jolie

hepta_1906532

Se pare că superba actriță are o pasiune pentru pumnale. Aceasta are deja o colecție impresionantă de astfel de obiecte. Așadar, Brad, ai grijă ce faci!

 

Cameron Diaz

cameron-diaz

Blonda susține că nimic nu o face să se simtă mai vie decât snow-board-ul. Dacă mai punem la socoteală și faptul că se pricepe la surfing, am putea spune că este o adevărată fata Bond.

 

Leslie Mann

Leslie Mann, The Other Woman L.A. Premiere at the Regency Village Theatre, Westwood, California. April 21, 2014. (Pictured: Leslie Mann) Photo by Baxter/AbacaUSA.Com

Vedeta este adepta mersului pe monociclu, admițând că e destul de bună la acest sport. Se pare că această activitate este una la modă printre celebritățile de la Hollywood, actori precum Mark Ruffalo și James McAvoy optând pentru petrecerea timpului liber în același mod.

 

Ioana Motoc

Sursă foto: hepta.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton