Cele mai frumoase cupluri de îndrăgostiţi

 Florentina Liutic
.

Înainte de Ziua Îndrăgostiţilor, vă invităm să admiraţi câteva dintre cele mai frumoase cupluri de îndrăgostiţi. Fie că sunt împreună de ani buni, fie că au deja unul sau mai mulţi copii sau urmează să devină parinţi, cu toţii ştiu să îşi păstreze în priviri sclipirea de îndrăgostiţi.

 

Radu Vâlcan şi Adela Popescu –  Ea este una dintre cele mai delicate actriţe, iar el unul dintre cei mai sexy bărbaţi. Trăiesc de câţiva ani o frumoasă poveste de dragoste ale cărei începuturi au fost scrise pe platourile de filmare de la Buftea. După ce au jucat împreună în mai multe seriale, Adela şi Radu formează acum unul dintre cele mai solide cupluri. Radu i-a făcut recent o declaraţie de dragoste emoţionantă, dovadă că iubirea lor creşte pe zi ce trece.

 

Anca şi Ştefan Lungu – Anul acesta vor deveni părinţii unei fetiţe. Vara trecută, cu doar cateva zile înainte de a împlin 27 de ani, Anca a avut parte de surpriza vieţii ei. Ştefan a organizat o nuntă, în Italia, la Castello Di Velona, acolo unde Anca a ajuns convinsă fiind ca urmează să realizeze un shooting pentru Viva! Dupa nunta din Toscana şi căsătoria civilă din Bucureşti, cei doi s-au cununat religios pe insula grecească Lefkada.

 

Anca Serea şi Adi Sână – S-au întâlnit într-un moment dificil pentru Anca  şi de aceea îl apreciez şi iubirea mea creşte cu fiecare clipa în care suntem împreună.', spune vedeta Prima TV. S-au îndrăgostit şi acum au împreună doi copii, pe care îi cresc alături de cei doi copii mai mari pe care Anca îi are din căsătoria anterioară.

 

 

Malvina Cservenschi şi Dorian Boguţă – S-au afişat pentru prima dată împreună la Gala Premiilor Gopo şi de atunci sunt nedespărţiţi. Formează unul dintre cele mai discrete şi frumoase cupluri de la noi. După ce au petrecut Crăciunul la Londra, la părinţii Malvinei, cei doi au plecat în vacanţă, în Republica Dominicană.

 

 

Olivia Steer şi Andi Moisescu – Relaţia lor a început cu mulţi ani în urmă, iar cei doi au descoperit secretul de a o păstra vie. Sunt părinţii a doi băieţi şi ştiu să îşi facă timp şi pentru ei. O dată pe lună şi-au propus să plece într-o călătorie romantică.

 

 

Mihai Petre şi Elwira Duda – Pasiunea pentru dans a fost cea care i-a apropiat, însă au reuşit să îşi descopere mult mai multe lucruri comune. Îşi acceptă cu înţelepciune defectele, convinşi fiind că cele care contează cu adevărat sunt calităţile. Mihai consideră că cel mai fericit rezultat al relaţiei lor nu sunt performanţele la dans, ci venire ape lume a fetitei lor, Catinca.

 

 

Cătălin Măruţă şi Andra – Formează unul dintre cele mai iubite cupluri. A fost dragoste la prima vedere când s-au întâlnit în emisiunea Tonomatul DP2. Sunt căsătoriţi de cinci ani şi se iubesc la fel ca în prima zi. Băiţelul lor, David, este cea mai mare bucurie a lor.

 

 

Adelina şi Cristi Chivu – „E cam tot ceea ce mi-am dorit eu toată viaţa de la un om. Nu am niciun semn de întrebare în această relatie', declara Adelina despre Cristi. S-au logodit la Milano, au făcut nunta la Bucreşti, au împreună două fetiţe superbe şi niciun nor nu s-a abătut asupra relaţiei lor.

 

 

Nicolai Tand şi Monica Balaj – S-au cunoscut în perioada în care Nicolai locuia la Paris. Acum stau în România şi sunt părinţii a doi copii. Juratul Top Chef, care trece printr-o perioadă profesională extrem de bună, mărturiseşte că se simte un bărbat împlinit: are o soţie frumoasă şi doi copii minunaţi.

 

 

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk – Începuturile de an sunt ale Andreei Marin. După ce 2013 debuta surprinzător cu divorţul său de Ştefan Banică, 2014 a început în forţă, având-o în prim plan tot pe Andreea care s-a căsătorit în secret cu medicul turc Tuncay Ozturk. E minunat că, după o perioadă tare grea pentru mine şi pentru sufletul meu, Dumnezeu mi-a adus în viaţă un om care m-a schimbat cu totul, în sen­sul că mi-a readus echilibrul de care aveam atâta nevoie., mărturiseşte vedeta în Viva! februarie. Cei doi s-au casatorit, se pare, pe 22 decembrie, chiar de ziua de naştere a Andreei.

 

Adela Popescu si Radu ValcanAdela Popescu si Radu Valcan

 

Foto: Arhiva Ringier, Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton