Cele mai criticate coperte “Vogue” ale Annei Wintour

Conduce cea mai titrată revistă de modă de 30 de ani și este una dintre cele mai influente femei din domeniul fashion-ului, dacă nu chiar cea mai influentă. Iată însă ce redactorul-șef al revistei „Vogue' a avut parte și de eșecuri în carieră. Iată care sunt cele mai criticate coperte „Vogue' ale Annei Wintour!

 

Anna Wintour, redactorul-șef al revistei

Anna Wintour, redactorul-șef al revistei „Vogue”… și celebrii ei ochelari de soare.

Cine a văzut filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada' nu poate uita, cu siguranță, rolul magistral pe care l-a făcut actrița Meryl Streep, deși e greu de crezut că există o asemenea femeie bossy, o asemenea mână de fier într-o mănușă de catifea… Dar iată că există, și ea se numește Anna Wintour și este redactorul-șef al celebrei reviste Vogue'. La fel ca personajul din film, Anna merge numai cu limuzina, primește bonus 200.000 de dolari doar pentru haine și este o șefă imposibilă. În pofida faptului că ea este cea care controlează personal totul, sunt și câteva detalii semnificative care i-au scăpat de-a lungul timpului. Iată care sunt cele mai criticate coperte Vogue' ale Annei Wintour!

 

Poate cea mai șocantă și una dintre cele mai criticate coperte „Vogue' ieșite de sub tipar pe vremea Annei Wintour este cea în care fotomodelul Ashley a fost subțiat extrem de mult, iar mâna unuia dintre celelalte modele din fotografie, ce se odihnește pe șoldul acesteia, are o lungime atât de nefirească, încât pare scoasă dintr-un film cu extratereștri.

La fel de prost primit a fost numărul de „Vogue' în care pe copertă este Gwyneth Paltrow. Actrița este atât de retușată, încât pare mai degrabă a fi o pictură…

 

Văzând această copertă pentru care au pozat Gisele Bundchen și LeBron James, prima imagine care-ți vine în minte este cunoscuta scenă din filmul King-Kong, iar de aici și până la comentariile rasiale și acuzațiile de discriminare mai e un singur pas.

 În numărul din septembrie 2012 nici Lady Gaga nu pare deloc a fi ea însăși, din cauza photoshop-ului vedeta semănând mai degrabă cu celebrul RuPaul…

Nici Nicole Kidman nu a avut mai mult noroc cu această apariție în „Vogue', fiindcă actriței, din prea mult entuziasm, i-a fost atât de retușate trăsăturile, încât arată ca o statuie de la muzeul figurilor de ceară…

Din păcate, și la următoarea copertă în care a apărut actrița s-a petrecut același lucru… Nicole Kidman nu are niciun rid, dar odată cu acestea i-au fost șterse și trăsăturile.

O altă figură de ceară' are și actrița Kate Winslett, care, de la atâtea retușuri, arată complet nefiresc și este aproape de nerecunoscut pe coperta „Vogue'.

În topul eșecurilor este și numărul în care pe copertă este actrița suedeză Alicia Vikander. Acesteia, de asemenea, i-a jucat photoshop-ul o farsă, fiindcă s-a trezit cu o mână mult prea lungă. De ce? Încă nu se știe, dar probabil că intenția a fost alta.

 

De nerecunoscut este și cântăreața Adele, pe care art directorul de la „Vogue' nu s-a îndurat să o lase la dimensiunile reale, astfel încât i-a șters cel puțin o treime din numărul kilogramelor. Pe cine au reușit să păcălească nu se știe…

Nu vi se pare că Emma Stone vă privește într-un fel ciudat, oarecum… demonic? Ei bine, publicul nu a fost prea încântat de această privire fixă, aproape hipnotizată, dar asta n-a contat, fiindcă…

 

… Iată, a mai venit una! Taylor Swift are aceeași privire care-ți dă fiori, însă, se pare, unora le-a plăcut dacă au repetat povestea. Alții spun că Taylor merita ceva mai mult decât privirea aceasta demonică.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton