Cine sunt cele mai bogate femei din România. Pe ce loc se află Simona Halep în TOP 5

 Laciu Andreea
.

Cele mai bogate femei din România au, la un loc, o avere totală impresionantă. Cei de la Libertatea au realizat un top 5 cu cele mai importante nume din țara noastră. Au muncit pe brânci și au ajuns să dețină niște conturi fabuloase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe primul loc se află nimeni alta decât Anastasia Soare. Este numită pe merit Regina Sprâncenelor, iar talentul ei în cosmetică și în afaceri i-a adus o avere de circa 650 de milioane de euro, în Statele Unite ale Americii. În topul general al celor mai bogați români, Anastasia ocupă locul 6.

Ea și-a construit, de-a lungul timpului, un veritabil imperiu financiar în domeniul industriei cosmetice. A plecat peste Ocean chiar la începutul anilor 90. Acolo a înființat brandul Anastasia Beverly Hills, cel care i-a adus atât renumele mondial, cât și sute de milioane în bancă.

anastasia-soareanastasia-soare

Cele mai bogate femei din România

TOP 5 arată așa:
1. Anastasia Soare: 650 de milioane de euro
2. Anca Vlad: 480 de milioane de euro
3. Veronica Guşă de Drăgan: 250 de milioane de euro
4. Luchi Georgescu: 72 de milioane de euro
5. Simona Halep: 47 de milioane de euro

Citește și: Suma fabuloasă pe care a câștigat-o Simona Halep în ultimul an. 4 milioane de dolari doar din contracte publicitare

Citește și: Antonia a fost bolnavă de COVID-19, iar acum a ajuns la spital, cu perfuzii. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Alex Velea

Citește și: Viața neștiută a celei mai de succes românce. Cum a ajuns Anastasia Soare milionară în dolari: „Când am ajuns în America a fost înspăimântător!”

Citește și: Tragedie în lumea manelelor! Un celebru manelist, în comă după un accident auto. Se zbate între viață și moarte

Pe ce loc se află Simona Halep?

Simona Halep, campioana noastră, vine tare din urmă, dar s-a situat abia pe locul cinci. Cine sunt, de fapt, româncele care i-au luat fața în acest top? Locul 2 este ocupat de Anca Vlad. Cu toate că se găsesc puține imagini cu ea, iar numele este o necunoscută pentru majoritatea românilor, cu toții îi cunoaștem afacerea.

Anca Vlad conduce cu o mână de fier faimosul lanț de farmacii Catena. Pe locul se află Veronica Gușă de Drăgan. Ea este văduva lui Iosif Constantin Drăgan, femeie de afaceri. Pe locul 4 se află Luchi Georgescu. Ea deține numeroase companii, printre care se numără și cel mai important producător de vin din România.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton