Cele mai amuzante perle ale concurenţilor de la Asia Express 3. Speak: „O să apuc să cânt stilul Ada Milea”

 Dumba Gabriela
.

Pe cât de dificilă este viaţa concurenţilor în Asia Express şi de mari durerile de cap cu care se aleg în urma probelor din competiţie, pe atât  de mare este umorul unora dintre ei.

1-11-1

Premiul pentru cele mai amuzante perle din Asia Express merge la Speak, cântăreţul stârnind hohotele de râs ale telespectatorilor la fiecare ceartă cu iubita lui, Ştefania. Colecţionari de perle sunt, totodată, şi chef Bontea alături de partenerul său de concurs, Fodor, dar şi Alex Velea.

Tensiunea şi stresul asociate competiţiei Asia Express i-au determinat pe concurenţi să răbufnească. În moduri diferite, însă. Unii au stârnit hohote de râs şi şi-au atras simpatia telespectatorilor, alţii dimpotrivă – ura şi criticile fanilor emisiunii.

Speak şi Ştefania sunt, potrivit sutelor de comentarii lăsate de fanii show-ului, cel mai amuzant cuplu. Şi când se ceartă cei doi stârnesc râsul, unele replici devenind chiar virale pe internet.

Pe pagina de Instagram a emisiunii Asia Express sunt postate, în timpul fiecărui episod, unele dintre cele mai haioase perle ale concurenţilor. Puteţi vedea o parte dintre ele în galeria foto a articolului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton