Cel mai scurt mariaj! La doar patru zile de la nuntă, Nicolas Cage a cerut anularea căsătoriei!

.

Pentru Nicolas Cage nici a patra oară n-a fost cu noroc, la doar patru zile de la nuntă actorul cerând anularea căsătoriei cu Erika Koike, pe care a luat-o de soție pe 23 martie!


Actorul a făcut, la finele săptămânii trecute, toate demersurile oficiale, în Clark County, Nevada, pentru a obține certificatul de căsătorie, la vremea aceea Nicolas Cage și iubita lui, Erika Koike, o tânără de origine asiatică, fiind deciși să formeze o familie. Ceea ce s-a și întâmplat… timp de doar patru zile, pentru că, spre stupefacția tuturor, actorul a cerut în instanță anularea căsătoriei!

Până acum, Nicolas Cage a fost căsătorit de trei ori. Actrița Patricia Arquette a fost prima lui soție, mariajul lor rezistând din 1995 până în 2001. Apoi a fost căsătorit cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, din 2002 până în 2004, iar înainte de Erika, starul a fost însurat, din 2004 până în 2016, cu Alice Kim, o fostă ospătăriță, care i-a oferit un fiu – Kal-El Coppola, acum în vârstă de 14 ani. Din păcate, cea de a patra căsnicie, cea cu Erika Koike, a fost și cea mai scurtă…


Cine este viitoarea… fostă soție a lui Nicolas Cage

Se pare că actorul și Erika au devenit un cuplu primăvara trecută, cei doi fiind văzuți împreună pentru prima oară în Puerto Rico, în timp ce el filma pentru Primal, un film de acțiune. Deși destul de discreți, de atunci, Nicolas Cage și Erika Koike au fost fotografiați în diverse ocazii, în mai multe orașe, ca Los Angeles sau Calif, unde au ieșit împreună la shopping sau la masă. Conform IMDB, viitoarea soție a lui Nicolas Cage este makeup artist și a lucrat și pe platourile de filmare, mod în care, cel mai probabil, ea și Nicolas s-au cunoscut.


Motivele pentru care, la doar patru zile de la oficializare, actorul a cerut anularea căsătoriei sunt necunoscute.

Foto: Hepta, captură video