Cel mai recent film al Angelinei și al lui Brad, o poveste despre căsnicia Pitt-Aniston?

.

„By the Sea' („Pe malul marii'), filmul regizat de Angelina Jolie, în care aceasta și joacă alături de partenerul său de viață, pare să fie mărul discordiei între protagoniștii producției.


Mai exact, scenariul filmului ar fi inspirat din relația lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston, cei doi fiind căsătoriți timp de 5 ani, dar neavând copii împreună, într-o situație similară aflându-se și personajele din producția proaspăt lansată în cinematografe. Brad ar fi fost cu greu convins să interpreteze personajul Roland, actorul fiind conștient de consecințe. Insistențele soției sale, însă, nu ar fi fost în zadar, cei doi ajungând să contureze povestea unui cuplu cu probleme, tablou în care s-ar fi putut regăsi cu ușurință Brad în timpul relației anterioare.


 

Cu toate acestea, Angelina neagă orice legătură între povestea peliculei și Jennifer Aniston, declarând că adevărata inspirație a fost mama sa, Marcheline Bertrand.

 

În ciuda afirmațiilor superbei actrițe, nu avem cum să trecem cu vederea posibilitatea infertilității lui Aniston. Ajunsă la 46 de ani și la cea de-a doua căsnicie, vedeta nu are copii, multă lume considerând că acesta ar fi fost motivul divorțului dintrea ea și fostul soț.

 

 

Sursă foto: hepta.ro.