Cel mai nou cuplu la Hollywood: actrița Cara Delevingne se iubește cu solista Halsey. Dar asta nu e tot! Foștii lor parteneri formează și ei un cuplu!

 Dumba Gabriela
.

Cântăreața Halsey și artista Cara Delevigne (foto) formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, după ce aceasta din urmă s-a despărțit, în aprilie de iubita ei, modelul britanic, Ashley Benson. Ineditul situației îl reprezintă faptul că și foștii parteneri de viață ai fetelor formează și ei un cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cara (28 de ani) și Ashley (30 de ani) și-au spus adio în aprilie, după doi ani, iar acum artista pare că și-a găsit din nou fericirea, de data aceasta alături de senzația muzicii pop, Halsey.

La scurt timp după separaea de Cara, Ashely Benson a început să se întâlnească cu nimeni altul decât G-Eazy, fostul partener al lui Halsey. Se pare că motivul pentru care cântăreața pop a decis să pună punct poveștii de iubire cu cântărețul a fost din cauza infidelității, potrivit presei internaționale.

Ashely BensonAshely Benson

Potrivit The Sun, pentru că Halsey și Cara Delevingne locuiesc amândouă în California, au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună în perioada pandemiei, iar așa a avut loc începutul relației dintre cele două.

„Cara a tot ieșit cu Halsey în ultimele săptămâni și s-au simțit foarte bine împreună, au râs mult. Amândouă au fost foarte deschise în legătură cu sexualitatea lor, vor doar să se simtă bine, așa că amândouă sunt pe aceeași lungime de undă. (…) Cara a sărutat-o în fața prietenilor ei. Se amuză că fosta, respectiv fostul sunt împreună acum și nu există resentimente legat de acestă situație' a spus sursa apropiată celor două.

https://www.instagram.com/p/BxlNs6TJX3d/?utm_source=ig_embed

Halsey a colaborat cu mari artişti precum Ariana Grande, Justin Bieber sau Khalid.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton