Cea mai populară operație estetică – toată lumea vrea un nas ca al lui Meghan Markle!

.

Se pare că, mai nou, să ai un nas ca al lui Meghan Markle este ultimul trend în materie de chirurgie estetică, iar medicii plasticieni par să nu mai prididească în a-și mulțumi pacienții. Ducesa de Cambridge a detronat-o, oficial, pe Kim Kardashian…

Meghan Markle a lansat un trend și în privința operațiilor estetice.


În ultima vreme, să aibă un nas ca al lui Meghan Markle a devenit un must have printre doamnele și domnișoarele care vor să-și aducă îmbunătățiri fizice. Pare că nimeni nu mai vrea buze, sâni și posterior ca ai lui Kim Kardashian, ci nas ca al lui Meghan Markle, ultimul trend în materie de chirurgie estetică. Am putea spune chiar că nasul lui Meghan Markle începe, încet, încet, să devină mai popular decât ea! Încă din momentul în care a fost anunțată logodna lui Meghan cu Harry fanii familiei regale au fost extaziați, însă, în scurt timp, interesul pentru viitoarea ducesă de Sussex s-a transformat în obsesie – începând de la detalii vestimentare, look, machiaj, tunsoare și… pistrui, totul a fost copiat! Acum, conform unui chirurg plastician, și structura feței!


Nasul perfect, dar… imperfect al lui Meghan.

„Frumusețea lui constă tocmai în faptul că nu e perfect'

Pacienții au început să vină la mine acum șase luni, cerând un nas ca al lui Meghan Markle’, a declarat pentru Allure medicul estetician Stephen T. Greenberg. „Punctul forte este profilul nazal drept și vârful definit al nasului ei. Are un nas grozav, dar cred că frumusețea lui constă tocmai în faptul că nu e perfect. Din profil poți vedea că are o ușoară ridicătură dorsală a nasului, care este aproape invizibilă atunci când o privești din față, a spus specialistul. Pe de altă parte, se spune că Meghan este deja operată la nas, așadar această perfecțiune nu i s-ar datora… De altfel, nu este vorba doar despre nas, ci și despre pomeții ei fantastici, care nici măcar nu au nevoie de machiaj – pacienții cer de obicei și pomeți ca ai lui Meghan. Dar nici nu e de mirare, din timp ce unele cliente au cerut inclusiv tatuaje cu pistrui.


Kim Kardashian nu mai este idealul de frumusețe…


Meghan a detronat-o pe Kim Kardashian!

Conform lui Greenberg, Ducesa de Sussex le-a detronat pe Kim Kardashian, faimosul star de reality show, și pe Kylie Jenner, acum cerința pacientelor de a semăna cu Meghan Markle fiind mai mare, iar influența ei în trendul procedurilor estetice crește văzând cu ochii. La fel ca Efectul Kylie Jenner, acum Efectul Meghan Markle are un impact imens și le umple medicilor esteticieni cabinetele. Greenberg recunoaște că totul a început în 2011, după nunta lui Kate Middleton cu William, când toată lumea voia să aibă posteriorul Pippei Middleton (vă amintiți ce furori a făcut la nunta surorii sale?), o versiune mai mică și mai atletică a posteriorului lui Kim Kardashian. Acum, toate acestea sunt istorie, a început era Meghan Markle!

Foto: Hepta